به گزارش همشهری آنلاین، رای الیوم، رسانه معروف عربزبان به نقل از برخی منابع خود اعلام کرد که آمریکاییها از طریق یک واسطه لبنانی مورد حمایت همه طرفها به اطلاع مقاومت رسانده که نظامیان آمریکایی در سرزمینهای اشغالی مشارکتی در جنگ در کنار ارتش رژیم صهیونیستی نخواهند داشت و ماموریت محوله به آنها ویژه است.
این رسانه همچنین نوشت که منابع وابسته به پنتاگون گفتهاند که ۲۰۰۰ نیروی آمریکایی در اسرائیل حضور دارند. با این حال این رسانه گفته که منابع پنتاگون ادعا کردهاند که بیشتر این نیروها مستشاران نظامی هستند.
همچنین این رسانه نوشته که هدف از اعزام این نیروها حمایت از دو مرکز هستهای در اراضی اشغالی، یعنی دیمونا و منطقه صحرانی «تبنه» است.
پیشتر تسنیم در دو خبر اولاً اعلام کرده بود که ۵۰۰۰ نظامی آمریکایی در عملیاتهای اسرائیلیها علیه مردم غزه مشارکت دارند که بخشی از آن به مشارکت مستقیم و بخش اعظم آن نیز به پشتیبانی، هدایت و ... برمیگردد و ثانیاً کنترل کلان مراکز هستهای صهیونیستها نیز به آمریکاییها واگذار شده است.
آنچه رأی الیوم درباره اقرار منابع آمریکایی آورده، در وهله اول تایید هر دوی این اخبار است؛ اخباری که پیشتر برخی رسانههای اسرائیلی آن را عملیات روانی سایت عبری تسنیم علیه خودشان توصیف میکردند!
منابع آمریکایی پیشتر سعی در تکذیب این اخبار داشتند وحالا دستکم بخشی از آن را تایید میکنند؛ اما در همین تایید نیز قسمتی از ماجرا را همچنان مخفی نگهداشتهاند. یکی از موارد پنهان شده، حضور مستقیم نظامیان آمریکایی در جنایت علیه مردم غزه است. منابع آمریکایی رایالیوم در حالی این موضوع را تکذیب میکنند که پیشتر کریستوفر مائر، دستیار وزیر دفاع آمریکا در نشست خبری رسماً حضور کماندوهای آمریکایی در کنار اسرائیلیها در غزه را تایید کرده بود!
یکی دیگر از موارد پنهان شده، عدد ۵۰۰۰ نیروی آمریکایی است که این منبع رایالیوم، تا اینجا ۲۰۰۰ نیرو را تایید کرده است. پنهان کردن نیروی نظامی مستقیم عملیات کننده، مانند کماندوها، میتواند نسبت مستقیمی با پنهان کردن ۳۰۰۰ نیروی باقی مانده باشد.
منابع رای الیوم، به نحو تلویحی فروپاشی نظام مدیریتی کلان اسرائیلیها را نیز تایید میکنند؛ امری که موجب شده اسرائیل برای حفاظت از مراکز هستهای خود نیازمند مدیران و نیروهای آمریکایی باشد.
ورود فرماندهان آمریکایی به سرزمینهای اشغالی به منظور شرکت در عملیات های نظامی علیه همچنین سبب تشدید شکاف در بدنه فرماندهی و سلسله مراتب ارتش رژیم صهیونیستی شده است به نحوی که برخی از فرماندهان ارتش اسرائیل اظهارداشته اند نتانیاهو به دلیل عدم اعتماد به ساختار و مقامات ارشد ارتش اسرائیل، از نیروهای آمریکایی برای مشارکت در این جنگ دعوت کرده است.
اختلافات در درون ساختار جامعه اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل به ویژه بین دو نهاد مهم یعنی سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک) و وزارت امنیت داخلی که ایتامار بن گویر وزیر جنجالی صهیونیست مسئولیت آن را برعهده دارد سبب شده تا روند تصفیه ژنرال های عالی رتبه و ظهور اعتصابات در ارتش و سایر سازمان های حاضر در جامعه اطلاعاتی اسرائیل تقویت شود.