مهدی مقیمی، کارگردان تئاتر و سرپرست گروه تئاتر خاک می گوید: در «دختر یانکی» یک تیم جوان کارگردانی آن را در دست گرفته ولی در حق گروه های جوان در پروسه تولید و اجرا برخورد منصفانه ای نمی‌شود.

همشهری آنلاین: مهدی مقیمی، سرپرست گروه هنری تئاتر خاک این روزها نمایش «دختر یانکی» را در حال حاضر روی صحنه دارد. این گروه در سال های اخیر نمایش هایی را روی صحنه برده و در دهه 80 شکل گرفته است. نمایش «دختر یانکی» از نمایشنامه نیل سایمون است که در این سال ها توسط کارگردانان مختلف تئاتر روی صحنه رفته و این بار یک گروه جوان اقدام به تولید و اجرای نمایش گرفته اند. نمایشی که دو کارگردان و یک بازیگر دارد . در عمارت ارغوان اجرا می شود.
مقیمی درباره نمایش «دختر یانکی» و تولید این نمایش به همشهری می گوید:«در این سال ها تجربه کار با گروه های جوان را داشتم، در این مایش هم با بچه های دانش آموخته تئاتر کار کردیم و تلاش بر این شد تا این نمایش روی صحنه برود.» این کارگردان در ادامه به سختی های تولید در تئاتر اشاره کرده و می گوید:«این سختی ها و مشکلات برای گروه های جوان بیشتر است اما سعی شده تا با این نمایش یک تجربه جدید رقم بزنیم. این نمایشنامه در ایران توسط کارگردانان فراوانی کارگردانی و با سبک های مختلف اجرا شده . سعی ما این بود که این بار با سبک جدید و متفاوتی روی صحنه ببریم.»


مقیمی در ادامه از حمایت ها می گوید و این که در تولید تئاتر وقتی پای گروه جوان در میان باشد؛ هیچ حمایتی صورت نمی گیرد و حتی در برخی موارد به شکل غیرمنصفانه ای با گروه های جوان رفتار می شود. وی ادامه می دهد:«این نمایش به همت بچه های دانش آموخته اجرا شده و با سرمایه شخصی در یک سالن خصوصی اجرایش را آغاز کرد. خوشبختانه به لحاظ مخاطبان؛ بازخورد خوبی داشتیم. از همان ابتدا هدفمان گسترش آموزش بر مبنای تجربه های متفاوت بوده و این را می دانیم که بسیاری از نوجوانان و جوانان علاقمند به حوزه نمایش به خاطر عدم حمایت نمی توانند کار کنند. ماراتنی که به خاطر برخی مشکلات کار را برای تازه کارها سخت کرده است.»
وی در ادامه از عدم حمایت سالن دارها می گوید و این که سالن دارها هم به فکر تامین مالی خود هستند و درآمدزایی اولین هدفشان است. مقیمی تصریح می کند:«گروه های نمایشی از سوی هیچ نهاد و ارگان حمایت نمی شوند و سالن دارها هم به بنگاه های درآمدزایی تبدیل شدند و برای حیات خود می جنگنند. گاهی شده برخی از سالن دارها از گروه های جوان و سرمایه گذاران سواستفاده می کند. گروه های جوان به خاطر اجرای نمایش به شرایط نامطلوب اجرا تن می دهند؛ بدترین ساعت اجرا را به خاطر قیمت پایین و اجرای نمایش می پذیرند و با همه این اوصاف با تمام مشکلات به خاطر عشق که به تئاتر دارند؛ کنار می آیند.»

منبع: همشهری آنلاین