درماندگی صهیونیست‌ها در میدان نظامی باعث شده تا بیماران و نوزدان در بیمارستان‌ها را هدف قرار دهند.

گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: بیش از ۴۰ روز است که رژیم صهیونیستی مشغول بمباران غزه است و در این میان نظامیان صهیونیست از بمباران هیچ مکانی چشم پوشی نکرده است. برای اشغالگران فرقی ندارد هدف مدرسه باشد یا خانه، مسجد باشد یا بیمارستان، بازار باشد یا خیابان، تل آویو وجب به وجب شمال غزه را به تلی از آوارهای بتونی تبدیل کرده است. سازمان حقوق بشر اروپا-مدیترانه نیز در تازه ترین گزارش خود اعلام کرده است که میزان مواد منفجره‌ای که ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ در غزه بر سر مردم این باریکه فرو ریخته، معادل ۳ بمب اتم است. این در حالی است که با وجود موج بمباران‌های غزه، همچنان بیش از ۴۰۰ هزار نفر از مردم فلسطین در مناطق بمباران شده حضور دارند و هنوز این منطقه با وجود بمباران‌های سنگین خالی از سکنه نشده است. از سوی دیگر، با توجه به اینکه بمباران مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها جنایت جنگی به شمار می‌رود، تل آویو از مدت‌ها پیش ادعای حضور نیروهای حماس و سربازان فلسطینی را در زیر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مطرح کرده است، ادعایی که مواد نقض و ساختگی بودن آن بارها ثابت شده است.

دروغ بزرگ درباره بیمارستان شفا

بیمارستان شفا بزرگترین مجتمع درمانی غزه با ۷۰۰ تخت بستری و چندین بخش تخصصی در ساختمان‌های مجزاست که در شمال غزه واقع است. با وجود هشدارهای متعدد اشغالگران برای تخلیه این بیمارستان، اما هنوز بسیاری از پزشکان و بیماران و همچنین خانواده‌های آواره فلسطینی در این بیمارستان مانده‌اند و اصرار فلسطینی‌ها به ماندن در این بیمارستان باعث شده تا بیمارستان شفا به یکی از نمادهای مقاومت غزه تبدیل شود.

ادعای دروغ: تل آویو ادعا کرده است که مرکز فرماندهی نیروهای ح

ماس در زیر بیمارستان شفا قرار دارد، اما وجود چند بار حمله و ورود به این بیمارستان، هنوز هیچ مدرکی دال بر وجود اهداف نظامی و نیروهای مسلح در این بیمارستان ارائه نشده است.

آمادگی حماس برای تحقیقات بین المللی: حماس اعلام کرده که آماده است تا درهای بیمارستان شفا را به روی هیئت‌های تحقیقات بین‌المللی برای اثبات دروغ بودن ادعای تل آویو بازکند.

اعتراف به بی نتیجه بودن ادعای تل آویو: «شکریا برادوست» که از کارشناسان حامی تل آویو در رسانه‌های فارسی زبان به شمار می‌رود، در یک برنامه تلویزیونی گفت که اسرائیل هنوز نتوانسته ادعای خود درباره استفاده نظامی از بیمارستان شفا را ثابت کند و نشان دادن تصویر چند لپ تاب کشف شده در بیمارستان نمی‌تواند ادعای استفاده نظامی از بیمارستان شفا را ثابت کند.

چیزی نیافتیم: «امیر بوخبوط»، تحلیلگر و خبرنگار نظامی پایگاه خبری عبری زبان والا بیان کرده است که آن اهداف نظامی را که در بیمارستان شفا دنبال آن بودیم، نیافتیم.

ورود بی نتیجه: «یوسی میلمن»، تحلیلگر اسرائیلی هم گفته است که اسرائیل حمله بی‌سابقه‌ای را در بیمارستان شفا آغاز کرده بود و به همه اعلام کرده بود که مقر فرماندهی حماس زیر این بیمارستان قرار دارد اما در داخل آن نه اسرای اسرائیلی را پیدا کرد و نه خبری از مقر فرماندهی حماس بود.

شبکه سی‌ان‌ان: هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که نیروهای اسرائیل، تونلی را زیر بیمارستان کشف کرده‌ باشند.

ادعای کذب درباره تونل‌های حماس: پس از حمله صهیونیست‌ها به بیمارستان شفا، یک کارشناس در تلویزیون الجزیره گفت آنچه ارتش اسرائیل از بیمارستان الشفا به نمایش گذاشت یک رسوایی برای این ارتش بود، ما منتظر نمایش شهری از تونل‌ها بودیم اما چیزی جز چند سربند و جلیقه نظامی ندیدیم!

بیشتر بخوانید:

سردار سلامی: طوفان الاقصی استثنایی‌ترین عملیات غافلگیرکننده نبردهای بشری است

سازمان ملل هشدار داد؛ اسرائیل به دنبال نکبت۲ در غزه

بورل حاکم غزه پس از جنگ را تعیین کرد!

فاجعه انسانی در شفا

جنگ علیه غزه و سپس هجوم صهیونیست‌ها به بیمارستان شفا باعث تلفات گسترده و افزایش آمار شهدای فلسطینی بویژه از میان بیماران و خانواده‌های پناه گرفته در این بیمارستان شده است.

تلفات گسترده بدلیل قطع آب و برق: حتی پیش از هجوم صهیونیست‌ها به بیمارستان غزه، با شروع جنگ و قطع برق و آب، بسیاری از بیماران در بیمارستان شفا به شهادت رسیدند. این وضعیت همچنان ادامه دارد. براساس اعلام مدیر کل بیمارستان‌های غزه، فقط تا روز ۱۳ نوامبر یعنی ۵ روز پیش ۳۲ بیمار و کودک در بیمارستان شفا بر اثر کمبود تجهیزات پزشکی به شهادت رسیدند. این تعداد احتمالا در ۵ روز اخیر بسیار بیشتر شده و به حداقل ۱۵۰ کودک رسیده است.

دفن ۸۰ شهید در بیمارستان شفا: «محمد ابو سلمیه»، رئیس بیمارستان شفا نیز دو روز پیش از دفن ۸۰ تن از شهدای فلسطینی در محوطه بیمارستان شفا خبر داد که بر اثر کمبود آب و غذا و محاصره این بیمارستان و یا تیراندازی اشغالگران حاضر در بیمارستان جان خود را از دست دادند.

شهادت ۲۱۰ نفر: پیش از ورود نیروهای صهیونیستی به بیمارستان، مدیر کل وزارت بهداشت در غزه هشدار داد که پیکرهای ۲۱۰ شهید از جمله زنان و کودکان به علت ناتوانی در دفن آنها به دلیل محاصره بیمارستان از سوی نظامیان صهیونیست درحال فاسد شدن است.

اعدام صحرایی ۳۰ فلسطینی در بیمارستان: بامداد چهارشنبه هنگام هجوم نیروهای اشغالگر به بیمارستان شفا، حداقل ۳۰ پناهجوی فلسطینی در این بیمارستان توسط نظامیان اشغالگر با روش اعدام صحرایی به شهادت رسیدند.

مرگ گروهی نوزادان: مهمترین بخش بیمارستان شفا، بخش نوازدان نارس است و این بخش نیز بدلیل محاصره در شرایط بحرانی است. رئیس بخش سوختگی‌های بیمارستان شفا در گفتگو با الجزیره اعلام کرده است که بیشتر نوزدان و بیماران بخش مراقبت‌های ویژه که نیاز به تنفس مصنوعی داشتند، به شهادت رسیدند و نوزادان نارسی هم که زنده مانده‌اند، به سبب شرایط ناگوار دوام نخواهند آورد.

محاصره ۶ هزار نفری: هنوز بسیاری از بیماران و پناهجویان فلسطینی در بیمارستان شفا حضور دارند. آمار رسمی از غزه تائید کرده است که تا روز جمعه بیش از ۶۵۰ بیمار، ۵۰۰ نفر از کادر درمانی و پزشکی و بیش از ۵ هزار آواره و بی‌سرپناه همچنان در بیمارستان حضور داشته‌اند.

جنگ با بیمارستان

فقط بیمارستان شفا در غزه نیست که زیر بمباران و حملات اشغالگران صهیونیست قرار دارد، بلکه تل آویو تقریبا همه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی غزه را به بهانه واهی و اثبات نشده فعالیت نظامی بمباران کرده است.

حمله به ۸۱ بیمارستان و مرکز درمانی: براساس آمار مرکز اطلاع رسانی تا کنون ۲۹ بیمارستان و ۵۲ مرکز درمانی هدف بماران قرار گرفته‌اند و فعالیت همه آن‌ها به جز بیمارستان شفا و ۶ بیمارستان تخصصی دیگر متوقف شده است. آژانس آنروا وابسته به سازمان ملل هم روز پنجشنبه اعلام کرد که خروج ۲۵ بیمارستان از خدمت در غزه یک فاجعه و برای جامعه بین‌الملل شرم‌آور است.

رسوایی معمدانی: روز جمعه دهواپیماهای صهیونیستی اطراف بیمارستان معمدانی در غزه را بمباران کردند. ماه گذشته نیز بمباران این بیمارستان حدود ۵۰۰ شهید برجای گذاشت و ارتش رژیم صهیونیستی مسئولیت شلیک موشک به این بیمارستان را متوجه نیروهای فلسطینی کرد، اما روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی تائید کرد موشک شلیک شده به بیمارستان معمدانی از جانب اسرائیل شلیک شده بود.

بمباران بیمارستان اردنی: هفته گذشته ارتش رژیم صهیونیستی بیمارستان اردنی در منطقه تل الهوا در غرب غزه را هدف قرار داد که طی آن شمار زیادی از جمله ۷ نفر از کادر پزشکی و درمانی اردنی زخمی شدند.

محاصره بیمارستان کودکان رنتیسی: مصطفی کحلوت رئیس بیمارستان کودکان رنتیسی از دو روز پیش اعلام کرد که ما محاصره شدیم و در آستانه یک فاجعه هستیم، تانک‌های اسرائیلی در محوطه‌های بیمارستان رنتیسی مستقر شدند و نمی‌توانیم هیچگونه خدمات پزشکی به بیماران ارائه دهیم. جان حداقل ۲۸ کودک بیمار کلیوی در بیمارستان رنتیسی در خطر است.

برچسب‌ها