به گزارش همشهری؛ پروژههای عمرانی، ترافیکی، فرهنگی و ... براساس نیاز شهر و شهروندان توسط شهرداری تهران در مناطق و محلات عملیاتی میشوند. مجید باقری، در راستای تأیید این مطلب به همشهری میگوید: «شهرداری در دوره ششم مقید است تا پروژهها در زمان تعیین شده عملیاتی شوند و به اتمام برسند و بهرهبرداری شوند. از اینرو سامانه کنترل پروژه شهرداری تهران با هدف ارزیابی و پیشرفت قراردادها و پروژهها، برنامهریزی شده است و روزانه هم بهروزرسانی میشود. در واقع از طریق این سامانه میتوان آخرین وضعیت پروژههای شهر را رصد و اگر مشکلی بود آن را برطرف کرد.»
به گفته این مقام مسئول در ۶ ماه اول سال، کسی انتظار ندارد پروژهها پیشرفت ۵۰ درصدی داشته باشند و در بهترین حالت میزان پیشرفت اگر به ۳۸ و ۳۹درصد برسد، شرایط، مطلوب خواهد بود. باقری با بیان این مطلب عنوان میکند: «اعداد و ارقام نشان میدهند که در ۶ ماه ابتدای امسال در پروژههای کلان ۳۴درصد پیشرفت داشتهایم. درصورتی که شهریور سال گذشته پیشرفت ۲۵درصدی ثبت شده است؛ یعنی امسال در مقایسه با سال گذشته پیشرفت پروژهها رشد ۹درصدی داشته است.»
معاون برنامهریزی شهردار تهران هم تأکید میکند: «در ۶ماه نخست سال پروژههای مناطق با اهتمام ویژه به پیشرفت ۳۸درصدی، پروژههای سطح معاونت به ۴۶درصد و توسعه محلی هم به ۵۹درصد رسیدهاند.» بهگفته باقری تمام این اعداد و ارقام به این معناست که شهرداری نسبت به پروژهها با حساسیت ویژهای عمل میکند و با اولویتبندی آنها منابع را اختصاص میدهد. او ادامه میدهد: «البته باید این را بپذیریم که در مسیر اجرای بعضی از پروژهها گاهی بنا به برخی اقتضائات یا مسائل مستحدثه ممکن است انحراف یا تأخیر پیش بیاید که این موضوع جزءلاینفکی از کار اجراست. از سوی دیگر، حسب اختیار قانونی که شورای شهر تهران به شهرداری داده است، شهرداری طبق ماده ۲۸ میتواند ۱۰درصد بودجه را حسب نیازها و ضرورتها در مأموریتهای شهری جابهجا کند؛ بههرحال شهرداری تهران نسبت به مطالبه شهروندان بیتفاوت نیست و تلاش میکنیم تا پایان سال بخش زیادی از پروژهها تکمیل شود و برای بهرهبرداری در اختیار شهروندان قرار گیرد.»