به گزارش همشهری آنلاین، حسین نظری معاون خدمات شهری شهرداری تهران در نشست خبری در رابطه با فعالیت این معاونت در مناسبتهای مختلف گفت: ایام دهه فجر، نیمه شعبان، استقبال از بهار طبیعت و...را پیشرو داریم و از همین امروز هشدارهای لازم را به مناطق دادهایم تا خود را برای این ایام آماده کنند.
او افزود: نشستی با شهردار تهران و شهرداران ۲۲ منطقه و ستاد معاونتها داشتیم و در آن جلسه گزارش ۲۰ محوری به شهردار تهران اعلام شد و شهردار تهران ۸ محور را برای معاونت خدمات شهری به عنوان اولویت انتخاب کردند و خواستند که تمام مسائل کاریمان را با این ۸ محور تطبیق دهیم. ما این ۸ محور را به حوزه خدمات شهری ابلاغ و نظرات همکاران را گرفتهایم.
نظری در رابطه با این ۸ محور گفت: تحول در نگهداشت شهر ، آمادگی برای مدیریت شهری برای بارش نزولات و موارد فوق العاده، تغییر در چهره شهر با اتکاء به مبلمان شهر و نورپردازی، تحول نگهداشت و توسعه فضای سبز، ارتقاء سطح خدمات میادین تره و بار و توسعه بازارهای سازمان میادین در ابعاد کمی و کیفی، ساماندهی مشاغل سیار و بی کانون و رفع سدمعبر که در ۹ محور شهر این موضوع پیگیری شد.
سرنوشت دستفروشان چهارراه ولیعصر
او در رابطه با دستفروشان چهار راه ولیعصر (عج) گفت: امیدوارم در نیمه اول دی ماه با انتقال دستفروشان این محدوده به نقطه دیگری، ساماندهی این محدوده را انجام دهیم. این افراد را مخل آسایش مردم و به تعبیری مغازه های غیرقانونی هستند که باید با فرهنگسازی این موضوع را حل کرد.
خدمات بهشت زهرا کم هزینه است
معاون خدمات شهری در رابطه با سازمان میادین و تره بار شهرداری تهران گفت: ارتقاء کیفیت محصولات و افزایش تعداد بازارها انجام خواهد شد و مدیر این سازمان هم قول دادند تا نحوه برخورد نیروهای این میادین با ارباب رجوع بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و همچنین نیروهای این میادین با یونیفرم در میادین حضور پیدا کنند. در بازدیدی که از میدان تره بار شهید لواسانی در منطقه یک داشتم، به این نتیجه رسیدم که این میدان بسیار درست فعالیت می کرد و حتی مردم هم تقدیر کردند.
نظری با اشاره به فعالیت سازمان آتش نشانی توضیح داد: کاهش ساختمان های ناایمن شهر و کاهش زمان رسیدن به حادثه در این سازمان قابل توجه است. همچنین سازمان بهشت زهرا نیز تلاش کرده است تا خدمات را با کمترین هزینه ارائه کنند و در مقایسه با سایر کلانشهر باید بگوییم که خدمات در بهشت زهرا بسیار کم هزینه تر ارائه می شود.
تم رنگی مناسب برای خدمات شهری
او افزود: در حوزه سازمان مدیریت پسماند اجرای طرح یکسان سازی خدمات رفت و روب انجام شده است و در حال ابلاغ قراردادها هستیم و بحث الکترونیکی کردن صورت وضعیت ها نیز از طریق فاوا در حال پیگیری است. در حوزه سازمان زیباسازی نیز بحث تم رنگ را در نظر گرفته ایم. در بحث رنگ با یکی از دانشگاه های معتبر قراردادی بسته شد تا با یک نگاه علمی، تم رنگی مناسبی در حوزه خدمات شهری استفاده شود. در تلاش هستیم تا رنگ مناسب برای روز و شب را داشته باشیم.
بوستان چهارباغ تهران در کنار مصلی
به گفته نظری« در ۲ هزار هکتار در ۱۱ نقطه حریم، درخت کاری اضافه خواهد شد تا از حریم تهران حفاظت شود. در شهر تهران فاز اول بوستان چهار باغ را داریم که این بوستان به مساحت ۴۵ هکتار و پهنه شمالی مصلی تهران است. مصلی با یک پل ارتباطی به بزرگراه شهید سلیمانی و بوستان چهارباغ وصل می شود. همچنین لازم به ذکر است ۵۴ هکتار احیای فضای سبز در رود دره فرحزاد انجام شده است.»
او افزود: مناطق سناریوی برف روبی خود را باید آماده کنند تا مشخص شود برای هر خیابان چه تعداد نیرو وجود دارد و در زمان بارش برف طبق برنامه به فعالیت بپردازند. سازمان پسمانده هم ماشین آلات مورد نیاز را در اختیار خدمات شهری قرار داده است.
درخواست دیدار پاکبانان با رهبر انقلاب
نظری در رابطه با تقدیر از پاکبان گفت: درخواست مکتوبی را به دفتر رهبری ارسال کردم و خواستم که پاکبان ها با ایشان دیدار کنند.
آخرین وضعیت غذافروشی های سی تیر
او در رابطه با آخرین وضعیت خیابان سی تیر هم توضیح داد: برخی به دلیل بحث موزه ملی با حضور اغذیه فروشیها در این محدوده مخالف هستند به همین دلیل شرکت ساماندهی یک طرح خاصی را با مشورت حاضران در این خیابان طراحی کرده است و قرار نیست رخداد جدیدی همچون تعطیلی رخ دهد و تنها ساماندهی خواهد شد. جا به جایی سی تیر شایعه است و تنها بهسازی از نظر بهداشتی، زیبایی و تعداد پیگیری خواهد شد. نظر برخی این است که به طور کلی این راسته را منتقل کنیم اما برای انتقال فعلا برنامه ای نداریم.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران در پاسخ به سئوالی در مورد وضعیت جمع آوری زباله های شهر، توضیح داد: در این حوزه در حال انجام کار هستیم اما باید منصفانه عمل تحلیل کنیم. سازمان پسماند هر روز سامانه ۱۳۷ را رصد و اقداماتی را مناسب با پیام های مردمی انجام میدهد. اگر قراردادهای جدید ابلاغ شود، قطعا شاهد تحول جدید در حوزه نظافت شهری خواهیم بود.
او در رابطه با مافیای در حوزه پسماند و جزئیات قراردادهای جدید پسماند گفت: تاکنون به ازای هر ناحیه یک قرارداد داشتیم و ما هر منطقه را تجمیع و به یک قرارداد تبدیل کردیم تا از پیمانکار قوی ری استفاده کنیم. ما مفاد قرارداد را اصلاح کردیم و شروط را بالا بردیم و به همین دلیل انتظار تغییر و تحول داریم.
قبرستان جدید تهران چه شد؟
نظری در مورد آرامستان جدید تهران توضیح داد: شهر تهران بیش از حد بزرگ شده است، حریمی برای این شهر باقی نمانده و تمام حریمها به شهرک یا شهرستان تبدیل شده اند. بهشت زهرای تهران ظرفیت محدودی دارد که پر شده است، باید برای تدفین اموات در شهر تهران فکر اساسی شود. سئوال این است که این اموات در کجا باید دفن شوند؟ کسی در مرکز شهر اجازه این کار را نمیدهد و اطراف تهران باید زمین را یافت و تملک کرد. ۵ نقطه از مکانهایی که قابلیت ایجاد آرامستان داشتند، مطالعه شدند و برای ایجاد آرامستان در حال ایجاد هماهنگی هستیم.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: ایجاد آرامستان نیاز به یک بازه زمانی یکساله است اما اصل کار مربوط به هماهنگی های بین سازمانی می شود. ما در مرحله تملک هستیم و تمام گزینه هایی که قبلا هم گفتیم در حال بررسی هستند. در مورد ۴ نقطه در حال رایزنی هستیم که هیچکدام به نتیحه نرسیده اند. نمیتوان زمان را پیش بینی کرد.