به گزارش همشهری آنلاین ماجرا از این قرار است که در بازدید میدانی یحیی ابراهیمی، نماینده دلفان از شهرستان ، ۱۰۰ نفر از اهالی برای بازگو کردن مشکلات خود با نماینده دور هم جمع میشوند و خانوادههای زندانیان یکی از مشکلات را اعدام افرادی عنوان میکنند که جرمشان در ارتباط با مواد مخدر است.
ابراهیمی به همشهری گفت: «اهالی گفتند که هزار تا دو هزار نفر از دلفانیها در مرحله اجرای احکام هستند. این آمار بالا باعث تاسف من هم شد. اصل ماجرا این است که ۱۰ نفر از اهالی شهرستان دلفان در ارتباط با جرایم مواد مخدر حکم اعدام دارند که در نامهای به رئیس قوه قضائیه خواستار تبدیل حکم اعدام آنان به حبس ابد شدهایم. در شیطنت رسانه ای از زبان من گفته شده که هزار تا دو هزار نفر حکم اعدام در ارتباط با جرائم مواد مخدر دارند در حالی که من از جانب اهالی هزار تا دو هزار نفر را نقل قول کردم.»
ابراهیمی درخواست دیگر از مسئولان برای اهالی دلفان را اشتغالزایی مطرح کرد: «علت اصلی ارتکاب چنین جرائمی در شهرستان دلفان بیکاری جوانان و نداشتن شغل است. با سرمایهگذاری نهادها در این شهرستان راهی برای اشتغالزایی باز میشود.»
ابراهیمی در توضیح بیشتر گفت: «منظور من از اشتغالزایی راه اندازی کارگاه و کارخانه در این شهرستان از سوی پتروشیمی یا صنایع فولاد است. نه اینکه برای اشتغالزایی به اهالی شهرستان وام و تسهیلات داده شود.»
ابراهیمی خاطرنشان کرد: «برخی از زنان شهرستان دلفان برای کار به کارگاهها و کارخانههای شهرستانهای اطراف میروند، در حالی که زنان تحصیلکرده هستند. مهاجرت خانوادهها از دلفان به شهرستانهای دیگر باعث حاشیهنشینی آنان میشود که یکی از آسیبهای حاشیهنشینی رو آوردن به خرید و فروش مواد مخدر برای درآمد زایی است.»
نماینده شهرستان دلفان سرمایهگذاری بخش خصوصی را منوط به وجود زیرساخت در شهرستان دانست و ادامه داد: «در شهرستان دلفان هم منابع و ظرفیتهای بسیاری برای اشتغالزایی هست. لرستان به عنوان یکی از استانهای زاگرس نشین در ستاد رفع مشکلات استانهای زاگرس نشین عضو است و اولویت این ستاد باید رفع مشکل بیکاری باشد.»
شهرستان دلفان در استان لرستان بیش از ۱۴۳ هزار نفر جمعیت دارد.
بیشتر بخوانید:
زاگرسنشینان چه میخواهند؟
تشکیل قرارگاه ویژه اشتغال در ۶ استان زاگرس نشین
تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۳
فیلمی از صحبتهای نماینده شهرستان دلفان استان لرستان در روزهای اخیر در فضای مجازی دست به دست میشود که از آماری عجیب حکایت میکند: «هزار تا دوهزار نفر از اهالی شهرستان در مرحله اجرای حکم اعدام در ارتباط با جرائم مواد مخدر هستند.» اما اصل ماجرای اعدام هزار تا دو هزار نفر چیست؟