به گزارش همشهری آنلاین، نمایندگانی از وزارت بهداشت لیبی از سازمان انتقال خون ایران بازدید و پیرامون استفاده از تجربیات ایران در جهت رشد و توسعه انتقال خون لیبی مذاکره کردند. در این دیدار، عبادالله سالک مقدم معاون فنی و فناوریهای نوین سازمان انتقال خون گزارشی از وضعیت انتقال خون ایران ارائه داد.
وی با اشاره به اهدای بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد خون طی سال گذشته، سلامت خون اهدایی ایران را در حد کشورهای برخوردار دانست و گفت: سازمان انتقال خون ایران اولین کشور منطقه است که در سال ۲۰۰۷ به اهدای خون صد درصد داوطلبانه رسیده است.
سالک مقدم سازمان انتقال خون ایران را همکار سازمان جهانی بهداشت دانست و از آمادگی برای کمک به ارتقای انتقال خون در کشورهای منطقه خبر داد.
- درآمد ۱۸ میلیون تومانی از فروش پلاسمای خون در ایران | خون مصنوعی در ایران وجود دارد؟ | گزارش ۵۰ هزار عوارض خون در کشور
- بیشتر اهداکنندگان خون در این گروه سنی هستند | تا چه سنی میتوان خون اهدا کرد؟
وی در پاسخ به سوالات نمایندگان وزارت بهداشت لیبی گفت: اهدای پولی و مشوقهای اهدای خون از بدو تشکیل سازمان انتقال خون ایران وجود نداشته و خون با اهداف انسان دوستانه و معنوی اهدا میشود.
این مسئول تاکید کرد: هیچ محدودیت دینی و مذهبی در دریافت و تزریق خون وجود ندارد و رعایت شرایط استاندارد تعریف شده برای اهدای خون تنها ملاک پذیرش اهدا کننده و انتقال خون است.
مدیر تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت لیبی در این بازدید ابراز تمایل کرد از تجهیزات ایران در انتقال خون کشورشان استفاده کنند.
نمایندگان کشور لیبی در این بازدید استانداردهای انتقال خون کشورمان را بسیار بالا ارزیابی کردند و ابراز امیدواری کردند که از ظرفیت ارتباطی و همکاری با انتقال خون ایران نتایج مثبتی حاصل شود.