به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از سان، دانشمندان چینی مدعی هستند که پردهای طلایی ساختهاند که میتواند سلاح اتمی را به عنوان هواپیمای مسافربری جا بزند و به این ترتیب نیروهای دفاعی ایالات متحده را فریب دهد. موشکها و هواپیماها میتوانند در صورت لزوم بین حالتهای مرئی و رادارگریز جابهجا شوند.
این فناوری هولناک برای فریب دادن نیروهای دفاعی ایالات متحده طراحی شده و و «چهره جنگ را تغییر خواهد داد.» بر اساس گزارشهای محلی، این پرده موشکهای مرگبار را روی صفحههای رادار پنهان میکند و به این ترتیب آنها میتوانند مواضع نیروهای مخالف را از بین ببرند.
این جدیدترین پیشرفت چین توسط تیمی از دانشمندان به سرپرستی زونگ یالی، دانشیار علوم رادار در دانشگاه پلیتکنیک نورث وسترن صورت گرفت. ساوث چاینا مورنینگ پست گزارش میدهد که زونگ و همکارانش فاش کردند که این پرده پوشاننده از نخهای فلزی با روکش طلا تشکیل شده که در یک هندسه پیچیده به هم بافته شدهاند.
این اختراع برای فریب دادن سیستم های پیشرفته پدافند هوایی طراحی شده و این پتانسیل را دارد که کل دینامیک جنگها را تغییر دهد. این فناوری همچنین زمان پاسخگویی فرماندهان نظامی را کوتاه خواهد کرد. این عامل کلیدی احتمالاً نقش عمدهای بر نتیجه درگیریها خواهد داشت.
زونگ در گفتوگو با مجله علوم رادیویی چینی اضافه کرد که چگونه این فناوری میتواند رادار یک هدف پرنده را از کمتر از یک به بیش از ۳۰ دسی بل در متر مربع به طور قابل توجهی تقویت کند. پرده طلایی موشکها را در صورت مشاهده شدن، با بازتاب راداری نشان میدهد که گویی یک هواپیمای بزرگ تجاری مثل بوئینگ ۷۳۷ یا ایرباس A۳۲۰ است.
فناوری جدید چین نیز انعطافپذیری فوقالعادهای دارد. ساختار تاشو به دلیل ساخت مواد فیبر کربن سبک وزن، به آن اجازه میدهد مانند یک چتر جمع شود. موشکها یا هواپیماها از این پس میتوانند در حین پرواز کاملا بین حالتهای مرئی و پنهان جابهجا شوند.
با توجه به اینکه پرده میتواند شکل و اندازه خود را به طور تصادفی تغییر دهد، اپراتورهای رایانه و رادار کاملا از آنچه در راه است، بیخبر خواهند بود. زونگ گفت: «جنگ الکترونیکی پیچیدهتر از همیشه شده است. تجهیزات و ابزارهای الکترونیکی جدید جنگی با سرعت بیسابقهای پا به عرصه میگذارند و چهره جنگ را تغییر میدهند.»
این دانشمند اضافه کرد که چگونه مواد مورد استفاده به راحتی در زنجیره تولید صنعتی چین در دسترس هستند. با این حال، محققان اذعان کردهاند که چالش تولید انبوه پرده طلایی وجود دارد. این در حالی است که چین توسعه سلاحهای کنترلکننده ذهن خود را به عنوان بخشی از آخرین استراتژیهای جنگ روانی خود اعلام کرد. گزارشی نشان میدهد که ارتش آزادیبخش خلق چگونه هوش مصنوعی و فناوریهای جدیدی مانند رابطهای مغز و رایانه را برای استفاده نظامی توسعه داده است.