شهید دکتر مسعود علی‌محمدی، استاد فیزیک دانشگاه تهران و از دانشمندان هسته‌ای کشورمان، یکی از افراد تاثیرگذار در طرح‌ها و پیشرفت‎های علمی کشورمان بود که در اوج فعالیت‌های علمی مورد خشم و غضب دشمنان ایران اسلامی، به ویژه رژیم صهیونیستی قرار گرفت و سرانجام در راه پیشرفت و آبادانی کشورمان به شهادت رسید.

همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: شهید دکتر مسعود علی‌محمدی، استاد فیزیک دانشگاه تهران و از دانشمندان هسته‌ای کشورمان، یکی از افراد تاثیرگذار در طرح‌ها و پیشرفت‎های علمی کشورمان بود که در اوج فعالیت‌های علمی مورد خشم و غضب دشمنان ایران اسلامی، به ویژه رژیم صهیونیستی قرار گرفت و سرانجام در راه پیشرفت و آبادانی کشورمان به شهادت رسید. شهید علی‌محمد بارها و به طرق مختلف از سوی دشمنان ایران اسلامی تهدید شده بود که ریشه همه آن‌ها را می‎توان در توان علمی، تعهد ملی، امیدآفرینی در جامعه اسلامی ایران و ایمان به توان علمی فرزندان این آب و خاک دانست. در خاطراتی که از زبان همسر شهید نقل شده، آمده است: بار نخست در سال ۸۴ یکی از همکارانش که در دانشکده فنی دانشگاه تهران بود را در لندن دستگیر کردند و از او راجع به شهید علیمحمدی می پرسیدند. بار دوم در سال ۸۶ یکی از دوستان شهید علیمحمدی در ایتالیا که ۴۸ ساعت تحت نظر بود و در این مدت راجع به کارها و سوابق علمی این شهید از وی پرسیدند، همچنین در سال ۸۷ نیز زمانی که به حج مشرف شده بودیم شهید علیمحمدی عنوان کرد که احساس می کنم تحت نظر قرار دارم و یک نفر در حال فیلمبرداری از من است. و آخرین بار شهریور سال ۸۸ شهید علیمحمدی به صورت تلفنی تهدید شد و ماجرا از این قرار بود که یکی از عوامل منافقین با شماره منزل ما تماس گرفت و از من شماره همراه همسرم را می خواست که من کمی بی احتیاطی کردم و این شماره را در اختیار این فرد قرار دادم که بعد متوجه شدم از عوامل منافقین است.

شهید مسعود علی‌محمدی ۳ شهریور ۱۳۳۸ در تهران (کن) به دنیا آمد. در سال ۶۴ مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه شیراز دریافت کرد و پس از آن در سال ۶۷ از مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف فارغ التحصیل شد. سپس در سال ۷۱ مدرک دکترای خود را با گرایش فیزیک ذرات بنیادی از همین دانشگاه دریافت کرد و با درجه استاد تمامی به تدریس در دانشگاه ها پرداخت. وی همزمان با دفاع مقدس در عرصه های علمی با سپاه پاسداران همکاری می کرد. دکتر علی‌محمدی عضو هیات علمی پردیس علوم دانشگاه تهران بود. سابقه ریاست دانشکده فیزیک و معاون پژوهشی پردیس علوم دانشگاه تهران را داشت. به گفته دانشجویان وی بسیار سخت کوش و وقت شناس بود و کلاس های او جزو پر جمعیت ترین کلاس های دانشکده بود و علت آن سطح علمی بالای این استاد و رابطه خوب او با دانشجویان بود. در وقایع پس از انتخابات وی از نمایندگان تشکل های دانشجویی در خواست تشکیل جلسه ای داد و اولین جمله وی در این جلسه این بود که«ما به عنوان کسانی که به نظام و انقلاب معتقد هستیم، فعالیت می کنیم و تلاش ما باید بر طرف کردن اختلافات باشد.» سرانجام بعد از سال ها تلاش در راه پیشرفت ایران اسلامی در بامداد ۲۲ دی ماه ۱۳۸۸ و در سن ۵۰ سالگی، به هنگام بیرون آمدن از منزل بر اثر انفجار یک بمب کنترل از راه دور به دست عوامل موساد ترور شد و به شهادت رسید.