به گزارش همشهری آنلاین، مسعود امراللهی گفت: در ۲۰ دی ماه طرحی توسط دستگاههای نظارتی به دولت تقدیم شد که طبق آن نگاه تخصصی به حوزه نظارت بر کالاهای اساسی تصویب و منتج به آن شد که نظارت بر کالاهای اساسی کشاورزی توسط وزارت جهاد کشاورزی و نظارت بر توزیع و خردهفروشی توسط اتاق اصناف و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان انجام شود.
وی افزود: ابتدای اسفند ماه طرح نظارتی را در سراسر کشور آغاز کردهایم و تا پایان فروردین این طرح ادامه خواهد داشت؛ همچنین از روز شنبه هفته جاری طرح تشدید نظارت بر کالاهای ویژه ماه رمضان را در دستور کار قرار دادهایم که شامل حبوبات، برنج، خرما و شکر است.
مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی تصریح کرد: ما در تمام ایام نوروز و ماه رمضان در خدمت مردم هستیم و ثبت شکایات از طریق سامانه ۱۲۴ را بررسی و با متخلفان برخورد میکنیم.
امراللهی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، گفت: قیمت کالاهای اساسی هیچ تغییری نداشته و قیمتها طبق ابلاغیه ۲۷ آذر سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعمال میشود.
وی با بیان اینکه ما در طرح ویژه نظارتی در گلوگاههای تامین کالا مانند انبارها، شرکتهای وارد کننده، تولیدکنندگان و سردخانهها نظارت و بازرسی را انجام میدهیم، اظهار کرد: حدود ۱۵ هزار فقره بازرسی از ابتدای اسفند انجام شده است که در منشا تامین و مراکز تولیدی انجام و حدود ۱۳۰۰ پرونده تخلف در این ایام ثبت و به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی در رابطه با افزایش میزان جوجهریزی در کشور گفت: از مهر ماه جوجهریزیها به صورت منظم انجام میشود و مرغ گرم امروز بازار، ثمره جوجهریزی بهمن ماه است که بیش از ۱۵۲ میلیون قطعه جوجهریزی در بهمن ماه ثبت شده است، ما ضمن تامین مرغ بازار داخل و ذخایر استراتژیک، صادرات مرغ را در دستور کار داریم.