به گزارش همشهری آنلاین، در باتریهای لیتیوم-یون، از مواد جامد برای الکترودها و یک مایع الکترولیت استفاده میکنند. آنها به دلیل ظرفیت بالا و تولید انرژی کارآمد محبوب هستند. در باتریهای لیتیوم پلیمر اما بهجای استفاده از یک الکترولیت مایع، از یک پلیمر ژل مانند استفاده میکنند. این ویژگی به آنها امکان میدهد که شکلهای مختلف و سبکتری داشته باشند. هر دو نوع باتری دارای مزایا و معایبی هستند، اما در مجموع، آنها امکان ذخیرهسازی بیشتر و کارایی بهتر را نسبت به انواع قدیمیتر باتریها مانند نیکل-کادمیوم یا نیکل-فلز هیبرید فراهم میکنند.
برای افزایش عمر باتری موبایل، راهحلهای متعددی وجود دارد. صفحه نمایش یکی از بزرگترین مصرفکنندگان انرژی در موبایل است. کاهش روشنایی صفحه میتواند بهطور قابل توجهی مصرف باتری را کاهش دهد. همچنین بسیاری از گوشیهای هوشمند دارای حالتهای صرفهجویی در مصرف باتری هستند که با کاهش فعالیتهای پسزمینه و کاهش عملکرد سختافزاری، مصرف باتری را بهینه میکنند.
در عین حال، برنامههایی که در پسزمینه اجرا میشوند میتوانند بهطور ناخواسته مصرف باتری را افزایش دهند. بستن این برنامهها میتواند به بهبود عمر باتری کمک کند. وقتی در منطقهای با پوشش شبکه ضعیف قرار دارید، گوشی شما برای یافتن سیگنال بیشتر تلاش میکند که این امر مصرف باتری را افزایش میدهد. فعال کردن حالت هواپیما در این شرایط میتواند مفید باشد.
بیشتر بخوانید:
گاهی وقتها هم بهروزرسانیها شامل بهبودهایی در مدیریت انرژی هستند که میتواند به افزایش عمر باتری کمک کند. خاموش کردن وایفای، بلوتوث و دادههای سیار وقتی از آنها استفاده نمیکنید نیز یکی دیگر از راههایی محسوب میشود که میتواند در کاهش مصرف باتری موثر باشد. همچنین بسیاری از گوشیها با تنظیمات بهینه برای مصرف باتری عرضه میشوند. استفاده از این تنظیمات میتواند مفید باشد و دست آخر، باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که داغ شدن بیش از حد موبایل میتواند به باتری آسیب بزند و عمر آن را کاهش دهد.