سیلاب در سیستان و بلوچستان فروکش کرده اما با توجه به اینکه چابهار در پایین دست قرار دارد پیش‌بینی می‌شود این شهرستان در یکی دو روز آینده با آب‌گرفتگی روبه‌رو شود.

به گزارش همشهری آنلاین، سیلاب در سیستان وبلوچستان شدیدتر از استان‌های دیگر رخ داد؛ آن هم وقتی تازه یک ماهی است که شهرستان‌های جنوب استان سیل یک هفته‌ای اسفند را پشت سر گذاشته‌اند. هرچند یک مقایسه سرانگشتی نشان می‌دهد این بار، آمادگی مدیریت بحران با وجود بارش در مدت کمتر و شدت بیشتر، خسارت کمتری به جا گذاشت.

بیشتر بخوانید:

جزئیاتی از جان باختن ۳ نفر در سیلاب سیستان و بلوچستان | ۳ مصدوم در منطقه عسلویه | هشدارهای سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور به مردم

استاندار سیستان و بلوچستان روایت می‌کند که در 2 روز گذشته ارتباط ۳۴۶ روستای کنارک، چابهار، دشتیاری و زرآباد بر اثر بارش شدید باران و بروز سیلاب قطع و برخی از منازل کنارک دچار آبگرفتگی شدند. «محمد کرمی» از بارش‌های ۲۷۰ میلیمتری در زرآباد و ۲۲۹ میلیمتری در کنارک خبر می‌دهد.

معاون امداد و نجات سیستان و بلوچستان نیز از آماده‌باش کامل نیروهای امدادی در استان خبر می‌دهد و به همشهری می‌گوید که مهم‌ترین اتفاق رخ داده در این 2 روز، گرفتار شدن مسافران در محورهای مواصلاتی به دلیل شدت بارندگی و کاهش دید و همچنین ریزش کوه بود.

به گفته حسن مصفا، 43 نفر از مسافران سه‌شنبه شب، 28 فروردین، به محل اسکان اضطراری در نیک‌شهر منتقل شدند و صبح چهارشنبه، 29 فروردین با مساعد شدن هوا به منازل خود رفتند.

او همچنین تاکید می‌کند با اینکه خیلی از مسیرهای روستایی همچنان بسته است و امکان دسترسی به آن‌ها وجود ندارد، اما ارتباطات با نیروهای مردمی هلال احمر در این روستاها نشان می‌دهد جز بسته بودن راه‌های ارتباطی و خسارت‌های اندک مشکل خاصی ندارند. با این حال، به محض بازگشایی مسیرها نیروهای امدادی به این روستاها اعزام می‌شوند.

آن‌طور که معاون امداد و نجات سیستان و بلوچستان توضیح می‌دهد با توجه به اینکه چابهار در پایین دست رودخانه‌های فصلی استان قرار دارد، احتمالا طی یکی دو روز آینده در این شهرستان شاهد آب‌گرفتگی‌ خواهیم بود.


بیشتر ببینید:
تصاویر هولناک از طغیان رودخانه ها در سیستان و بلوچستان | حجم سیلاب را ببینید