کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز این بارشها در تهران، البرز، مازندان، گلستان، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و برخی نقاط استانهای جنوبی چون یزد، کرمان، شمال فارس و جنوب کرمان شدت خواهد داشت به همشهری آنلاین گفت: روز چهارشنبه این سامانه بارشی در بیشتر مناطق نیمه شرقی و بخش هایی از مرکز فعال است. همچنین روز پنجشنبه، در استانهای جنوبی از جمله کرمان، سیستان وبلوچستان، شمال و شرق استان فارس و به شکل پراکنده خراسان رضوی و جنوبی انتظار بارندگی را داریم.
به گفته کبری رفیعی، طی ۵ روز آینده در مناطق مستعد بارش تگرگ و در مناطقی که بارش نداشتند، وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک را خواهیم داشت.
او با بیان اینکه ناپایداریهای جوی تحتتاثیر سامانه فعلی بارشی روز پنجشنبه به پایان میرسد، از افزایش نسبی دما از این روز خبر داد و افزود: روزهای سهشنبه و چهارشنبه دریای خزر و سهشنبه و چهارشنبه خلیج فارس مواج هستند.
کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه در تهران هم امروز احتمال رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید وجود دارد، بیشینه دمای پایتخت را امروز ۱۸ و کمینه دما را ۱۵ درجه بالای صفر اعلام کرد.
به گفته او، آنطور که نقشهها نشان میدهند از اواحر وقت دوشنبه یا سهشنبه هفته بعد موج بعدی بارشی وارد کشور خواهد شد.
هشدار نارنجی هواشناسی صادر شده از سوی سازمان هواشناسی همچنان ادامه دارد و امروز، سهشنبه استانهای مرکزی، قم، شرق لرستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، شمال شرق فارس، یزد، نیمه شمالی کرمان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان و دامنه و ارتفاعات استانهای گیلان، مازندران و گلستان و چهارشنبه استانهای سمنان، اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، شمال هرمزگان، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی و شمال فارس، کهگیلویه و بویراحمد و دامنه و ارتفاعات استانهای گلستان و چهارمحال و بختیاری را تحتتاثیر قرار خواهد داد.
اثر مخاطره در این هشدار لغزندگی جادهها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روانآب، سیلابی شدن مسیلها، طغیان رودخانههای فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازههای موقت از جمله بنرها، داربستها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ اعلام و بر همین اساس توصیه به احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانهها و مسیلها، پرهیز از فعالیتهای کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانهها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازههای موقت، لایروبی کانالها و آبروها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی شده است.