به گزارش همشهری، ماهی قزلآلا نوعی از ماهیهای سردآبی است که در زیرگروه ماهیهای آزاد قرار میگیرد. بدن این ماهی، بسیار فشرده بوده و دم آن نیز از ماهیهای آزاد دیگر بزرگتر است. تخمریزی قزل آلا بین ماههای بهمن و اسفند انجام میشود که حدوداً 10 هزار عدد است. در واقع به نظر میرسد که میتوان از هر یک کیلوگرم وزن ماهی ماده، 1500 عدد تخم استخراج کرد. تخم قزلآلا یا خاویار نارنجی یکی از مغذیترین و محبوبترین مواد خوراکی است.
تخم ماهی قزلآلا حاوی مقادیر زیادی از ویتامین A بوده و فواید زیادی برای برای سلامت پوست، دندان، استخوانها و سیستم بینایی شما دارد.
ویتامین B1 یکی دیگر از خاصیتهای تخم این ماهی است که میتواند عملکرد اعصاب را بهبود ببخشد. ویتامینهای E، D، B5، B3 و امگا 3 نیز از دیگر خواص این محصول هستند. شما با مصرف اشپل ماهی قزلآلا، از وقوع مشکلاتی همچون اختلالات پوستی، افسردگی، دیابت، فشار خون بالا، نرمی استخوان، فراموشی و مواردی از این قبیل جلوگیری میکنید.