دستیار ویژه رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: اگر وراث متوفیان دارای سهام عدالت می‌خواهند اصل و سود سهام را دریافت کنند باید سجامی شوند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، پس از چشم انتظاری‌های بسیار سرانجام آبان ماه سال گذشته از سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث یعنی میراث رونمایی شد و حالا وراث با چند گام می‌توانند علاوه بر انتقال این سهام سود سهام متوفیان خود را هم دریافت کنند.

مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: شرط سجامی شدن برای تمام وراث جاری است و اگر وراث متوفیان دارای سهام عدالت می‌خواهند اصل سهام عدالت و سود سهام عدالت را دریافت کنند باید به سامانه سجام مراجعه کرده و سجامی شوند.

وی اضافه کرد: انتقال سهام عدالت به متوفیان از طریق مسیر بازار سرمایه یعنی شعب منتخب بانک‌ها و کارگزاری‌های منتخب در سراسر کشور رایگان است.

حاجی وند پیش از این هم گفته بود: زمانی که فردی اقدامات مربوط به انحصار وراثت را انجام می‌دهد به این صورت نیست که در لحظه سود سهام عدالت برای او و دیگر ورثه واریز شود و روند این گونه است که در اولین فرصتی که سود سهام عدالت به تمام مشمولان پرداخت شود سود برای این فرد و سایر وراث واریز خواهد شد. یعنی اگر کسی بعد از مرحله اول و دوم واریز همگانی سود سهام عدالت اقدامات انتقال سهام عدالت متوفی خود را انجام داده باشد باید منتظر باشد تا سومین مرحله پرداخت سود سهام عدالت انجام شود تا سودها را یکجا دریافت کند.

گفتنی است، بانک‌های ملی، ملت، پارسیان و تجارت و کارگزاری‌های منتخب معاملات آرتان، توسعه فردا، آتیه، سهام پژوهان، دانایان پارس، آبتین استاک، توسعه اندیشه دانا، آرمان تدبیر نقش جهان، شاخص سهام، سهم آشنا، ساوآفرین، سرمایه‌گذاری ملی، آراد ایرانیان، فارابی، هامرز، آسمان، نماد شاهدان، آگاه، مبین سرمایه، مفید، نهایت نگر، پویان، هوشمند رابین، شهر، تدبیرگران فردا، کاریزما، اندیشه و بینش پیشرو، بازار سهام، ملل پویا، آرمون بورس، آپادانا، اقتصاد بیدار، خبرگان، کالای خاورمیانه، بانک سامان، رفاه، سپه، پاسارگاد، انصار، تجارت، ملت و پارسیان، ملی و کارآفرین از جمله بخش‌هایی هستند که بنابر اعلام مسئولان سازمان بورس اقدامات مربوط به انتقال سهام عدالت به وراث را رایگان انجام خواهند داد.