گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: از زمان آغاز حملات وحشیانه رژیمصهیونیستی به نوار غزه در 10 ماه گذشته، حدود 3هزار بیمار مبتلا به سرطان جان خود را از دست دادهاند.
شبکه قدس گزارش داده است:
- نداشتن دسترسی به دارو، بستن مرزها و جلوگیری از سفر بیماران به خارج از غزه برای درمان باعث شده تا هزاران بیمار مبتلا به سرطان جان خود را از دست بدهند.
- تقریبا 10 هزار بیمار مبتلا به انواع سرطان در نوار غزه زندگی میکنند که در صورت توقف روند درمان بیماری در بدنشان منتشر خواهد شد.
- 70 درصد ذخایر دارویی مورد استفاده برای بیماریهای تخصصی مانند سرطان و نارساییهای کلیوی در غزه رو به اتمام است.
- بیمارستان دوستی ترکیه و فلسطین، تنها مرکز ارائه دهنده درمان سرطان در نوار غزه، یکم نوامبر 2023 به دلیل کمبود سوخت ناشی از محاصره مداوم غزه و نسل کشی فلسطینیان مجبور به تعطیلی شد.
- کمبود دارو و مراکز درمانی تخصصی در شرایطی است که صهیونیستها در حملات خود عامدانه تجهیزات درمان بیماران سرطانی از جمله دستگاههای سونوگرافی را تخریب میکنند.
- پیش از جنگ نیز سالانه حدود 20هزار بیمار فلسطینی برای درمان به دنبال مجوز خروج از نوار غزه محاصره شده بودند که تقریباً یک سوم آنها کودک بودند.
- بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت، رژیم صهیونیستی تا پیش از جنگ فعلی نیز تلاش میکرده تا رنج بیماری فلسطینیان را مضاعف کند از جمله با محدود کردن صدور مجوز خروج از غزه برای درمان.
- صهیونیستها در سال 2022 میلادی حدود 63 درصد از درخواستهای خروج پزشکی از نوار غزه را تایید کرده بودند.
- دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین با هشدار نسبت به جنگ بیولوژیک رژیم اشغالگر علیه ساکنان غزه اعلام کرده علاوه بر بیماران مبتلا به سرطان، در حال حاضر حدود ۷۶ هزار نفر مبتلا به هپاتیت عفونی در غزه وجود دارد که نیازمند حمایتهای فوری هستند.
- در این میان بیماری فلج اطفال نیز در میان کودکان شیوع پیدا کرده و هزاران هزار کودک مبتلا به عفونتهای پوستی نیز در شرایط بسیار دشواری زندگی میکنند.