به گزارش همشهری آنلاین، محمد حسن فصیح در این باره گفت: چاههای آب طی دوره بهرهبرداری به مرور زمان، بر اثر عوامل مختلفی مانند رسوب مواد معدنی و عدم شستوشوی دوره ای، چاه دچار کاهش آبدهی میشوند و کاهش آبدهی، افزایش مصرف برق، ماسه دهی، کاهش کیفیت آب و افت سطح دینامیکی آب را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: با توجه به اینکه بازسازی و احیاء چاههای آب هزینه کمتری نسبت به جایگزینی چاه جدید و حفاری دوباره دارند، جهت احیای این چاه اقدامات مهمی از جمله تجهیز کامل لولههای جداره و آبده، خرید و نصب کابل، پمپ و تابلو برق انجام شد و با احیاء این چاه به میزان ۳ اینچ آبدهی به حجم آبدهی چاههای بوستان اضافه خواهد شد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۲ تصریح کرد: در کل مساحت ۸۷۴ هکتاری این بوستان، ۴۸۰ هزار اصله درخت وجود دارد که این حجم از فضای سبز با استفاده از ۷ چاه با دبی بسیار مناسب آبیاری می شود.
معاون شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به برنامههای آتی مدیریت شهری منطقه در بوستان چیتگر عنوان کرد: ایجاد تنوع در گونههای درختان با هدف جلوگیری از سرایت احتمالی آفات، کاشت گونههای پهن برگ به دلیل قابلیت زادآوری، مقاومت بالا و تناژ آبی کم، کاشت گونههای مناسب و متناسب با شرایط آب و هوایی منطقه از جمله برنامههای آتی برای توسعه درختان چیتگر خواهد بود.