به گزارش همشهری آنلاین؛ ابتدای امسال بود که کمیته مجوز حرفهای فدراسیون فوتبال، تشکیل تیم فوتبال زنان برای باشگاههای مردان را اجبار کرد تا این کمیته در صورتی به تیمهایی که به لیگ نخبگان یا لیگ قهرمانان صعود میکنند مجوز حرفهای دهد که این تیمها در لیگهای فوتبال زنان تیم تشکیل دهند. سرخابیها به تب و تاب افتادند و کلی دربوق و کرنا کردند که بله ما در فوتبال بانوان فعالیت خواهیم کرد.
البته جالب است بدانید که فعالیت در فوتبال بانوان در کنفدراسیون فوتبال آسیا اختیاری است، اما در کمیته مجوز حرفهای ایران اجبار شد تا تیمهای مردان به تیم داری در بخش زنان ترغیب شوند. مسئولان فدراسیون و کسانی که این معیار را اجباری کردند احتمالا به این فکر میکردند که تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال وارد لیگ برتر فوتبال زنان شوند اما این دو تیم نه تنها حاضر نشدند در لیگ برتر حضور پیدا کنند بلکه دسته اول و دوم را هم با شرایط خاصی قبول کرده اند که کمترین هزینه را برای آنها داشته باشد. حتی حالا که دو تیم از لیگ برتر احتمالا انصراف بدهند و امتیاز «مفت» وسط است باز هم استقلال و پرسپولیس جلو نیامدند تا پرونده حضور این تیمها در لیگ برتر بسته شود. سال گذشته هم گلاره ناظمی مسئول برگزاری بازیهای لیگ برتر فوتبال زنان اعلام کرد تیمهای لیگ برتری مردان میتوانند بدون کسب سهمیه وارد لیگ برتر شوند اما به جز پیکان هیچ تیم دیگری از لیگ برتر مردان حاضر نشد در فوتبال زنان تیمداری کند. البته سپاهان و ملوان از قبل در لیگ برتر فوتبال زنان حضور داشتند و گلگهر سیرجان هم امسال با خرید امتیاز شهرداری سیرجان به لیگ برتر قدم گذاشت.
باید قبول کنیم که این پروژه پس از دو سال «منت کشی» از استقلال و پرسپولیس شکست خورده و فقط عدهای با اسم این دو تیم در تابستان برای خود بازار گرمی کردند و هیچ سودی برای فوتبال زنان نداشته است. کاش مسئولان فدراسیون به جای دنبال کردن این پروژه شکست خورده به دنبال راهی باشد تا فوتبال زنان که در مسیر سقوط است، پیشرفت کند. اتفاقا چند روز پیش هم مراسم قرعهکشی لیگ برتر فوتبال زنان در سازمان لیگ برگزار شد و برنامه این مسابقات در اختیار ۱۰ تیم شرکتکننده قرار گرفت. نام استقلال و پرسپولیس هم طبق پیش بینیها در این قرعه کشی قرار نداشت و میتوان گفت طبق معمول همیشه زور سرخابیها به فدراسیون چربید و آنها از زیر بار شرط اجباری برای فعالیت در فوتبال بانوان فرار کردند.