نخستین نیروگاه خورشیدی «حمایتی- تجمیعی» ۵۰۰ کیلوواتی برای رفاه ۸۲ خانوار کم‌برخوردار استان اصفهان در شهرستان آران و بیدگل به بهره‌برداری رسید.

به گزارش همشهری ‌آنلاین در سال‌های اخیر، برای مددجویان کمیته امداد نیروگاه‌های خورشیدی «حمایتی- تجمیعی» احداث می‌شود و قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله بین مددجو و وزارت نیرو (شرکت توزیع برق) منعقد شده و برق خورشیدی تولیدی به وزارت نیرو (شرکت‌های توزیع برق) فرخته می‌شود و در نتیجه مددجو به مدت ۲۰ سال درآمد ماهانه دارد.
تا کنون ۳۶ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در قالب نیروگاه‌های ۵ کیلوواتی مقیاس کوچک و صنعتی در استان اصفهان فعال هستند و حالا نخستین نیروگاه خورشیدی «حمایتی- تجمیعی» به این مجموعه اضافه شده تا امکان کسب درآمد پایدار برای مددجویان فراهم باشد.
استان اصفهان با داشتن ۳۰۰ روز آفتابی در معرض تابش زیاد و بسیار زیاد نور خورشید قرار دارد، به طوری که میانگین تابش روزانه نور خورشید معادل ۴.۷ کیلو وات ساعت بر مترمربع است، در حالی‌که میانگین جهانی آن ۳.۵ کیلو وات بر مترمربع است.
پیش از این نیز در مرداد امسال نخستین نیروگاه خورشیدی «حمایتی - تجمیعی» مددجویان به نام شهدای خدمت در روستای «سرکنتان» بخش مرکزی شهرستان میناب هرمزگان افتتاح شد و ۲۰۴ خانوار از مددجویان از این طرح درآمد کسب می‌کنند. پراکندگی نیروگاه‌های ساخته شده موجب تقویت شبکه برق، صرفه‌جویی انرژی و آب، رونق گرفتن کسب و کار روستایی و محلی و ایجاد امنیت انرژی در محل مصرف و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی حاصل از مصرف سوخت های فسیلی می‌شود.

بیشتر بخوانید:
اولین معدنی که از نیروگاه خورشیدی استفاده می‌کند