غول نرم‌افزاری آمریکا مدعی شد: از زمان شروع جنگ، ایران فعالیت‌های رسانه‌ای اجتماعی متعددی را با هدف بی‌ثبات کردن اسرائیل راه‌اندازی کرده است.

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: مایکروسافت روز سه‌شنبه اعلام کرد که اسرائیل از زمان آغاز جنگ غزه در سال گذشته به هدف اصلی حملات سایبری ایران تبدیل شده است، در حالی که تهران قبل از این حملات به‌طور عمده بر روی ایالات متحده متمرکز بوده است.

پایگاه شبکه خبری العربیه با استناد به گزارش‌ خبرگزاری فرانسه نوشت: مایکروسافت در گزارش سالانه خود گفت «به دنبال آغاز جنگ اسرائیل و حماس، ایران عملیات نفوذ سایبری خود را علیه اسرائیل افزایش داده است.»

در گزارش دفاع دیجیتالی مایکروسافت آمده است: «از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵مهرماه۱۴۰۲) تا ژوئیه ۲۰۲۴ (خردادماه۱۴۰۳)، نزدیک به نیمی از عملیات‌های ایرانی که مایکروسافت مشاهده کرده است، شرکت‌های اسرائیلی را هدف قرار داده‌اند.»

در این گزارش مقایسه‌ای هم با سال گذشته صورت گرفته است.

به گفته غول نرم‌افزاری آمریکا، از ژوئیه (خردادماه۱۴۰۲) تا اکتبر ۲۰۲۳ (مهرماه۱۴۰۳)، تنها ۱۰ درصد از حملات سایبری ایران اسرائیل را هدف قرار داده بود، در حالی که ۳۵ درصد این حملات به سمت نهادهای آمریکایی و ۲۰ درصد به سمت امارات متحده عربی بود.

در گزارش العربیه به نقل از مایکروسافت همچنین ادعا شده است «از زمان شروع جنگ، ایران فعالیت‌های رسانه‌ای اجتماعی متعددی را با هدف بی‌ثبات کردن اسرائیل راه‌اندازی کرده است.»

مایکروسافت گفت: طی ۲روز پس از حمله حماس به اسرائیل، ایران چندین عملیات نفوذ جدید را انجام داد.

بر اساس این گزارش، حسابی به نام «اشک‌های جنگ» با جعل هویت فعالان اسرائیلی منتقد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، بحران نتانیاهو بر سر حل مسئله گروگان‌های اسرائیلی در اختیار حماس را برجسته کردند. همچنین حساب کاربری دیگری به نام کارما که توسط یک واحد اطلاعاتی ایران ایجاد شده بود، ادعا می‌کرد که نماینده اسرائیلی‌هایی است که خواستار استعفای نتانیاهو هستند.

مایکروسافت مدعی شد که ایران همچنین پس از شروع جنگ غزه جعل هویت شرکای خود را هم آغاز کرد.

مایکروسافت اعلام کرد که سرویس‌های ایرانی با استفاده از لوگوی شاخه نظامی حماس برای انتشار پیام‌های نادرست درباره گروگان‌ها در غزه و تهدید اسرائیلی‌ها یک حساب تلگرامی ایجاد کردند. مشخص نیست ایران با رضایت حماس عمل کرده است یا خیر.

در این گزارش آمده است: گروه‌های ایرانی همچنین با تمرکز بر تضعیف حمایت‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی بین‌المللی از عملیات نظامی اسرائیل، عملیات نفوذ سایبری خود را به فراتر از اسرائیل هم گسترش دادند.