جمشید شارمهد پیش از دستگیری، اعلام کرده بود: «ما ترور می‌کنیم و وحشت به وجود می‌آوریم. محاسبه اینکه(در عملیات ترور) یک نفر بی‌گناه آنجا باشد یا نباشد، مطرح نیست. مگر ما خجالت می‌کشیم کسی را بکشیم؟»

به گزارش همشهری‌آنلاین، اگر سال ۸۷ اخبار حوادث کشور را بررسی می‌کردید، حتما در تاریخ ۲۴ فروردین، حادثه تروریستی بمب‌گذاری در حسینیه سیدالشهداء، واقع در شهر شیراز را دیده‌اید. این اقدام تروریستی توسط «انجمن پادشاهی ایران» یا همان گروه «تندر» انجام شده بود. در پی این حادثه، ۱۴ نفر شهید و حدود سیصد نفر مجروح شدند. سرکرده این گروهک تروریستی، جمشید شارمهد بود.

این انجمن توسط «فرود فولادوند» پایه‌گذاری شد و بعد از او، جمشید شارمهد، یکی از اعضای اصلی «انجمن پادشاهی ایران»، بخش مهمی از وظایف فولادوند را بر عهده گرفت. این گروهک نه‌تنها در بیانیه‌ای مسئولیت حمله تروریستی به حسینیه سیداشهداء را برعهده گرفت، بلکه اعضای آن به‌صراحت از اقدامات مسلحانه علیه مردم ایران و تروریست بودن خود سخن می‌گفتند. در بیانیه انجمن بعد از ترور شیراز آمده است که تعداد زیادی از بسیجیان، خانم‌ها و پاسداران را کشته و تعداد زیادی را زخمی کردیم.


جمشید شارمهد معتقد بود که باید در ایران کارهای مسلحانه انجام شود و خون راه بی‌افتد. او اظهار داشت: «می‌خواهید بگویید انجمن پادشاهی تروریست است؟ بله ما ترور می‌کنیم. محاسبه اینکه (در عملیات ترور) یک نفر بی‌گناه آنجا باشد یا نباشد، مطرح نیست.» علی زمانی، یکی دیگر از اعضای این گروه تروریستی می‌گوید: «می‌کشیم تا آزادی پدیدار شود. باید حداکثر کشته را از مردم و از نظام داشته باشیم.»

شارمهد در اظهاراتی دیگر گفت: «مگر ما خجالت می‌کشیم کسی را بکشیم؟ خجالت نمی‌کشیم. مگر انفجار شیراز را انکار کردیم؟ وحشت نمی‌کنید زن و بچه‌تان در خطر است؟ بله ما ترور می‌کنیم و وحشت به وجود می‌آوریم.»

جمشید شارمهد که تابعیت دوگانه ایرانی-آلمانی داشت، در تابستان ۹۹ توسط وزارت اطلاعات دستگیر شد و حکم اعدام او در اردیبهشت ۱۴۰۲ در دیوان عالی کشور، تایید گردید.[۱] بر اساس مستندات موجود، جمشید شارمهد قصد انجام ۲۳ عملیات تروریستی داشت که موفق به انجام ۵ مورد از آن شد و سایر عملیات‌ها توسط وزارت اطلاعات خنثی گردید. برخی از این موارد عبارت‌اند از: ۱. بمب‌گذاری در حسینیه شیراز. ۲. بمب‌گذاری در سیوند شیراز و برنامه‌ریزی جهت ترور مسئول پروژه. ۳. انفجار کفشداری حرم امام خمینی. ۴. آتش‌سوزی در هتل جهان تهران. ۵. تهیه بمب باهدف انفجار در حوزه علمیه آیت‌الله گلپایگانی. ۶. تلاش برای انفجار مقابل وزارت امور خارجه و سفارت چین.

در جلسه دادگاه شارمهد، نماینده دادستان در قرائت کیفرخواست او اظهار داشت: «یکی دیگر از اقدامات متهم جمشید شارمهد، افشای اطلاعات طبقه‌بندی‌شده در خصوص اطلاعات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از طریق انجمن پادشاهی ایرانیان بود که در این رابطه قصد داشت آدرس و مختصات ۱۰ سایت موشکی سپاه پاسداران را افشا کند.»

نماینده دادستان افزود: «متهم در اقاریر خود اعلام کرد که اطلاعات ۱۰ آشیانه سپاه قرار بود توسط ما به فروش برسد، اطلاعات مختصات موشکی سپاه را برای سازمان اف‌بی‌آی بردم اما آن‌ها رغبتی به صحبت‌های من نشان ندادند؛ لذا پس از این واقعه ۲ مورد از اطلاعات را در تلویزیون تندر منتشر کردم اما با این حال کسی حاضر نشد تا این اطلاعات را از ما بخرد.»[2]

منبع: فارس