اذعان رژیم به شکست‌های اطلاعاتی نشان‌دهنده قدرت اطلاعاتی جمهوری اسلامی و نیروهای مقاومت نیز است. این جریان توانسته به پنهانی‌ترین لایه‌های امنیتی رژیم نفوذ کند و افرادی تا سطح وزیر را هدفی برای جاسوسی و کسب اطلاعات قرار دهد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حسن هانی زاده در یادداشتی نوشت: در پی افزایش چشمگیر دستگیری افراد به اتهام جاسوسی، رژیم اسرائیل بند ویژه‌ای برای مقابله با عناصر نفوذی ایران در زندان‌های خود ایجاد می‌کند. این خبر روز گذشته در منابع رسانه‌ای منتشر شد. در توضیح اتفاق آمده است ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی افراطی کابینه نتانیاهو به دلیل افزایش نگرانی‌ها درباره نفوذ شبکه‌های جاسوسی دستور داد بندی ویژه با تدابیر امنیتی بسیار بالا برای نگهداری از زندانیان امنیتی مرتبط با تهران در نظر گرفته شود. 

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که در هفته‌های اخیر، آشِر بنیامین وایس از شهرک‌نشینان به همکاری با عوامل ایرانی و تلاش برای ترور یک دانشمند هسته‌ای اسرائیلی متهم شد. همچنین یک زوج ساکن لود به اتهام جمع‌آوری اطلاعات درباره تأسیسات حیاتی و سران رژیم و قرار دادن آن در اختیار تهران بازداشت شده‌اند. با این تفسیر موضوع تأسیس بند ویژه برای نگهداری افراد مرتبط با ایران، در گام نخست اذعان به پایان افسانه شکست‌ناپذیری دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل همچون موساد و شاباک است.

البته بر خلاف تبلیغات گسترده، شکست اطلاعاتی دشمن به ویژه از ۷ اکتبر برجسته شد. صهیونیست‌ها مدعی بودند با ساخت دیوارها و حصارهای چندلایه امنیتی و در پناه آن‌ها برای خود امنیت خریده‌اند اما طوفان الاقصی و سپس موجی از عملیات‌های استشهادی که تمام فلسطین اشغالی را در بر گرفت، این رؤیا را به باد داد.

حال هر چند برخی مقامات به وجود نقص‌های امنیتی اعتراف می‌کنند اما انجام چنین حرکت آشکاری برای مقابله با جمهوری اسلامی آن هم در محیط جنگی رژیم نشان‌دهنده سردرگمی و گیجی آن‌هاست. صهیونیست‌ها که هر روز از یک ناحیه ضربه می‌خورند با تصمیم‌های ایذایی این گونه تأیید می‌کنند طاقتشان طاق شده و زیر بار فشار روانی به هر شکل ممکن به دنبال برون‌رفت از چالش‌های جاری هستند.

اذعان رژیم به شکست‌های اطلاعاتی از سویی دیگر نشان‌دهنده قدرت اطلاعاتی جمهوری اسلامی و نیروهای مقاومت نیز است. این جریان توانسته به پنهانی‌ترین لایه‌های امنیتی رژیم نفوذ کند و افرادی تا سطح وزیر را هدفی برای جاسوسی و کسب اطلاعات قرار دهد. در نهایت انتشار خبر تأسیس چنین بازداشتگاه‌هایی آن هم در شرایطی که برخی رسانه‌های منطقه از عقب‌نشینی احتمالی و پایان جنگ در جبهه شمال توسط تل‌آویو می‌گویند، می‌تواند سازوکاری برای بازتوانی قدرت از دست رفته صهیونیست‌ها در عرصه داخلی تلقی شود.

جبهه مقاومت نشان داده دست برتر را برای زدن ضربه‌های بعدی در اختیار دارد. به نظر راهی جز انجام چنین بازی‌های روانی برای بازگرداندن روحیه از هم گسیخته و ایجاد انسجام در بدنه لرزان جامعه صهیونیست نمانده است.  

منبع: ایسنا