محسن چاوشی اولین‌بار سال۱۳۸۵ با اجرای قطعاتی برای فیلم «سنتوری» همکاری با فیلم‌ها و سریال‌ها را شروع کرد.چاووشی بیشترین ترانه را برای سریال «شهرزاد» خوانده که شامل ۵قطعه است؛ تیتراژهایی که دست‌به‌دست چرخیده و ماندگار شده است.  

همشهری آنلاین: محسن چاوشی اولین‌بار سال۱۳۸۵ با اجرای قطعاتی برای فیلم «سنتوری» همکاری با فیلم‌ها و سریال‌ها را شروع کرد. این خواننده پرطرفدار پاپ در طول این سال‌ها نزدیک به ۳۰قطعه برای تیتراژ فیلم‌های سینمایی، سریال‌های تلویزیونی و سریال‌های نمایش خانگی خوانده است. چاووشی بیشترین ترانه را برای سریال «شهرزاد» خوانده که شامل ۵قطعه است؛ تیتراژهایی که دست‌به‌دست چرخیده و ماندگار شده است.
او بعد از ۱۷سال علاوه بر سینما و تلویزیون بیشترین سهم خواندن تیتراژ برای سریال‌های نمایش خانگی را دارد؛ سریال‌هایی که ازقضا مخاطبان زیادی دارند و نام چاووشی توانسته جذابیت زیادی در سریال‌ها درست کند.

مریض‌حالی‌ام خوش نیست نه خواب راحتی دارم
«سایه‌بان» برادران محمودی

سریال «سایه‌بان» به کارگردانی برادران محمودی سال‌۹۶ از شبکه۲ سیما پخش شد و محسن چاووشی تیتراژ این سریال را خواند و ترانه «مریض‌حالی» این خواننده جوان برای تیتراژ سریال سایه‌بان مورد توجه هوادارانش قرار گرفت.

چه شد که بار دگر یاد آشنا کردی
«بانوی عمارت» ‌ حمیدنژاد

سریال «بانوی عمارت» به کارگردانی عزیزالله حمیدنژاد ملودرامی عاشقانه است که مقطعی از تاریخ قاجار و شرایط سیاسی و اجتماعی آن دوران را روایت می‌کند. قطعه «چه شد...» را چاووشی برای این سریال تاریخی خواند.

هم‌خواب، شهرزاد، رسم یادگار و افسار و کجایی؟ در شهرزاد
گفته بودم بی‌تو می‌میرم ولی این‌بار نه

درست است که سریال «شهرزاد» خیلی پرطرفدار بود، اما همین طرفداران این سریال عاشقانه ترانه‌های محسن چاووشی را بیشتر از هر چیز دیگر به یاد می‌آورند. قطعه‌های این سریال با فضای عاشقانه‌اش همخوانی داشت و به دل هر مخاطب می‌نشست. «کجایی؟» بلافاصله بعد از انتشار با استقبال فراوانی روبه‌رو شد تا جایی که در یک هفته، نزدیک ۲میلیون بار فقط از یک سایت دانلود شد. هنوز هم «عزیزم کجایی؟ دقیقا کجایی؟» در ذهن همه مانده است. بعد از «کجایی؟» قطعه «افسار» بیشتر از همه مورد توجه قرار گرفت. قطعه‌ «گفته بودم بی‌تو می‌میرم ولی این‌بار، نه» هم برآمده از فضای عاشقانه و داستان پرسوز این سریال بود.

«آمستردام» و «عقرب عاشق»
۲قطعه موسیقی «پستچی» و «یاد چشم تو می‌افتم» با صدای محسن چاووشی و ترانه امید روزبه به‌عنوان برگ برنده این سریال معرفی شده. «پستچی» با مطلع «منی که کل عمرمو پی کسی نرفتم و پی کسی نیومدم» با سوز بیشتر اجرا می‌شود و «یاد چشم تو می‌افتم» که با «لخته لخته لخته خون می‌چکه از جون و تنم، شعله شعله شعله‌ور شد همه جای بدنم» قطعه به نسبت شادتری است که مدت‌هاست از چاووشی سراغ نداشته‌ایم.

من باید می‌رفتم با قطاری که برام/ آخرین گلوله آخرین خشاب بود
سریالی که ترانه‌های چاووشی آن را ماندگار کرد

یکی از قطعاتی که چاووشی برای سریال «رهایم کن» خواند؛ «باید می‌رفتم» بود که این ترانه بیشتر از خود سریال دست‌به‌دست طرفداران چاوشی گشت. این سریال را شهرام شاه‌حسینی کارگردانی کرده و در آن محسن تنابنده و هوتن شکیبا بازی می‌کنند. در این قطعه امید روزبه ترانه‌سرا و اشکان عرب تنظیم‌کننده حضور داشت و این قطعه مربوط به آخرین تک‌آهنگ منتشرشده از سوی محسن چاووشی مربوط به انتشار قطعه «به خدا» بود.


قطعه «الا دختر» برای سریال هم‌گناه
خواننده قطعه‌های موسیقی «هم‌گناه» به کارگردانی مصطفی کیایی، علیرضا قربانی بود اما محسن چاووشی هم یک قطعه به نام «الا دختر» برای این سریال اجرا کرد که در یکی از قسمت‌ها منتشر شد. چاووشی از یک شعر فولکلور برای این قطعه استفاده کرده بود که با «الا دختر تو مادر داری یا نه؟، نشونی از برادر داری یا نه؟» شروع می‌شد.

«کجا بودی؟» و «باب دلم» برای سریال «خسوف»
باب دلمی بس که تو رو خوب کشیدن

چاووشی برای «خسوف» ۲قطعه اجرا کرد. «کجا بودی؟» با ترانه حسین غیاثی و مطلع «کجا بودی شبایی که غما می‌کشتنم بی‌تو، نگاه کن تو چشای خیس و تنهاییم منم بی‌تو...» به‌عنوان قطعه تیتراژ ابتدای سریال درنظر گرفته شده بود و «باب دلمی» هم با ترانه پدرام پاریزی و مطلع «باب دلمی بس که تورو خوب کشیدن، چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن» هم از یک جایی به بعد به‌عنوان قطعه تیتراژ پایانی.

«شبی که‌ ماه کامل شد» و «بی‌بدن»
واسم رخت عزا تن کن همین‌جا شمع روشن کن!

محسن چاووشی از میان ۳۰قطعه‌ای که برای سریال‌های تلویزیونی و نمایش خانگی خوانده چند قطعه را هم برای فیلم‌های سینمایی خوانده است.
این خواننده قطعه «بید مجنون» را برای فیلم سینمایی «لامپ صد» سعید آقاخانی خواند و ۲قطعه «دلبر» و «حلالم کن» را به‌ترتیب برای فیلم‌های سینمایی «مصادره» مهران احمدی و «ژن خوک» سعید سهیلی خوانده اما از میان تیتراژهای معروفش برای فیلم‌های سینمایی می‌توان به «شبی که ‌ماه کامل شد» نرگس آبیار و «بی‌بدن» مرتضی علیزاده اشاره کرد.

منبع: همشهری آنلاین