تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۹

در طول برگزاری جشن مردگان که در کشورهای آمریکای جنوبی، در اواخرماه اکتبر و اوایل نوامبر برگزار می‌شود، مردم نانی مخصوص یا غذاهایی سنتی آماده می‌کنند تا بتوانند در حرکتی نمادین، از روح مردگانشان که گشنه و تشنه به خانه بازمی‌گردند، پذیرایی کنند.

همشهری آنلاین - سیدسروش طباطبایی‌پور: حالا چند سالی است هنرمندی اهل بولیوی به نام «ویلیام لونا»، به احترام مادرش که در سال۲۰۱۷ او را ترک کرده، چهره مادرش را روی نانی مخصوص حک می‌کند و سپس آن را می‌پزد.

بیش‌تر بخوانید:

تولد جانورهای زیبا از دل سنگ

او ایده‌اش را از همان سال‌ها، در بازارهای محلی و شبکه‌های اجتماعی مطرح کرد و به‌حدی مورد استقبال قرار گرفت که حالا و در این روزها، سفارش‌های فراوانی برای این‌کار دارد؛ سفارش برای حک‌کردن تصاویر اقوام از دنیا رفته روی نان سنتی این جشن.

او تلاش می‌کند با هنرمندی، ماسک‌هایی از روی تصاویر مردگان بسازد و آن را روی خمیر نان حک کند و سپس نان را بپزد تا بازماندگانی که به‌دنبال احترام منحصربه‌فرد به عزیزانشان هستند، به آرزویشان برسند.