فواد ایزدی گفت: اساسا نباید به هیچ یک از این جناح های سیاسی در آمریکا دلخوش کرد؛ چرا که آنان در موضوع تغییر حکومت در ایران همسو و دارای یک نگرش واحد هستند.

به گزارش همشهری آنلاین، فؤاد ایزدی، کارشناس آمریکا: درمورد برخی خوش‌خیالی‌ها مبنی بر بهبود وضع ایران با رئیس جمهور شدن کامالا هریس، نماینده دموکرات‌ها باید عرض شود که این نگرش را 4 سال پیش نیز برخی از افراد داشتند. عده‌ای گمان می‌کردند موضوع روابط ایران و آمریکا، برجام، مسائل اقتصادی و... با حضور بایدن حل می شود. اما نه تنها او به برجام نپیوست، بلکه حتی در شرایطی سخت تحریم‌ها را علیه ایران افزایش داد و پیگیری کرد.

هفته پیش کامالا هریس در برنامه «شصت دقیقه» شبکه سی‌بی‌اس در پاسخ به این که بزرگترین دشمن ایران کیست، بدون هیچ تعللی گفت ایران! به هرحال عده‌ای در داخل کشور سعی دارند با بزک کردن چهره آمریکا و سیاست‌های او هدف پیگیری روابط با این کشور را به سرانجام برسانند. در طول 45 سال اخیر انواع و اقسام رئسای جمهور آمریکایی به کرسی نشستند و هر یک سیاست افزایش تحریم را پیگیری کردند. وضعیت الآن طوری است که دیگر افزایش تحریم علیه ایران جا ندارد. این خصومتی است که آمریکایی‌ها با ایران دارند و حداقل تا 4 سال آینده ادامه خواهد داشت.

عده‌ای گمان می‌کنند، با حضور اشخاصی چون فیلیپ گوردون موضوع برجام دو شاید انجام شود. باید گفت ایشان درحال حاضر مشاور امنیتی کامالا هریس است و ذیل ارشادات اوست که کامالا هریس ایران را بزرگ ترین دشمن معرفی میکند. اساسا نباید به هیچ یک از این جناح های سیاسی در آمریکا دلخوش کرد؛ چرا که آنان در موضوع تغییر حکومت در ایران همسو و دارای یک نگرش واحد هستند. تنها تفاوت در به کارگیری روش است؛ چه بسا دموکراتها در این سالها ابزاری را اِعمال کردند که بدتر از جمهوری خواه ها بوده است. مسئولین سیاست خارجه آمریکا در حوزه غرب آسیا صهیونیست‌ها هستند.