به گزارش همشهری آنلاین، محسن مهدیان؛ مدیرمسئول روزنامه همشهری نوشت؛ یکم. دختر بیماری که در دانشگاه لباس از تن کنده بود، همچنان سوژه یک رسانههای ضدایرانی است. چرا؟ به خیالشان مردم همراهی میکنند. اما موفق میشوند؟ برهنگی را کجای دنیا تحمل میکنند که در جامعه باحیای ایران تحمل شود. پس چرا؟ ضدانقلاب روی چه چیز حساب کرده است؟
دوم. نتانیاهو بعد از حمله خفتبار به آسمان ایران، مقابل دوربین مینشیند و با مردم ایران سخن میگوید؛ اینکه ما با شماییم. بامزه نیست؟ واقعا درباره مردم ایران چه فکر کرده است؟ یعنی مردم از قصاب قرن حمایت میکنند؟ یعنی پای منبر قاتلان شهدای امنیت مینشینند؟ در ذهنشان چه میگذرد که گرفتار این سطح از بلاهت و حماقت میشوند؟
سوم. دختر جمشید شارمهد اعتراض کرده است که چرا پدرم را کشتید؟ رسانههای ضدایرانی هم سردست گرفتند. پدرش کیست؟ یک تروریست تمامعیار که عامل شهادت دهها ایرانی است. حالا مردم برای دختر او دلسوزی میکنند؟ میپذیرند که جای شهید و جلاد عوض شود؟
ریشه این مشنگی ساختاری و عمیق رسانهای چیست که منشأ خطای پیدرپی محاسباتی میشود؟
اتفاقا عقبنشینی میکنند؛ یعنی وقتی متوجه میشوند به دیوار مردم میخورند، با خفت برمیگردند و راه دیگری را شروع میکنند. همین یعنی برنامه روشنی هم ندارند. اما چرا مکرر دچار اشتباه میشوند؟
علت این است که در تلهای که برای مردم ایران ساختهاند، خودشان گرفتار شدهاند. این خطای محاسباتی ناشی از خطای ناشی از شبکه مرجفون در فضای مجازی است.
شبکه مرجفون چیست؟ پیوند گروهی فیکها و رباتها و اجیرها و البته سادهدلانی که نقش کاسهکجابر برای پیام دارند. این پیوند گروهی وقتی در خدمت مرجفون یعنی جریان اراجیفگوی رسانهای قرار میگیرد، پیام را قدرت میدهد. درنهایت اینطور میشود که پس از ماجرای مهسا، وزارت اطلاعات گزارش میدهد که ۵۳هزار شبکه فیک ایجاد شده است تا محتوای ضدانقلاب را لایک کند. گزارش یک نهاد دادهکاوی نشان میداد که ۸۰درصد محتوای آنروزها را تنها ۲۰درصد شبکه تولید میکنند و بقیه پوچ.
حالا مرجفون چه کسانی هستند؟ کسانی که خلاصه کلام در خدمت تحقیر ملی هستند؛ در هر لباسی؛ لباس حزبی و سیاسی یا حتی اعتقادی و ایدئولوژیک یا سادگی و ناشیگری و یا اجیری و مزدوری و... .
همه دلخوشی ضدانقلاب به این شبکه است. حالا از همین شبکه دادههای غلط دریافت میکنند؛ مثل آن سادهدلی که از سر حیله گفت کوچه بالایی عدسپلو میدهند و بعد هم خودش باورش شد و رفت که جا نماند.
ظاهرگرایی در رسانههای اجتماعی باعث شده است در تله شبکه مرجفون دچار خطای محاسباتی شوند. حال آنکه شبکه مرجفون ممکن است صدای بلند داشته باشند اما مردم ایران نیستند.
آنچه باید اصلاح شود این است که ترندهای شبکه مرجفون هویت مردم ایران را نمیسازند. همین.