«مرگ شارمهد پیش از اجرای حکم اعدام»؛ این تازه‌ترین خبر از سرنوشت این تروریست بود که به دستمایه‌ تازه‌ای برای به راه انداختن موج تازه‌ای از فضاسازی‌ها علیه جمهوری‌اسلامی تبدیل شد؛ موضوعی که طی روزهای اخیر زمینه‌ساز بروز تنش‌هایی در مناسبات ایران و آلمان نیز شده‌ بود.

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه در حالی در نشست‌خبری روز سه‌شنبه‌خود از مرگ شارمهد پیش از اجرای حکم او خبر داد که موضوع اجرای حکم این تروریست طی روزهای گذشته به سرخط خبری رسانه‌های غربی تبدیل شده بود و مدعیان حقوق‌بشر با چشم بستن بر اقدام‌های تروریستی شارمهد، پروژه تازه‌ای از «خون‌شویی» به‌راه انداختند و کوشیدند اعدام او را «نقض حقوق‌بشر ازسوی ایران» جا بزنند.

این دست فضاسازی‌ها در شرایطی است که از زمان دستگیری شارمهد در روزهای میانی مردادماه ۱۳۹۹ تا تأیید حکم اعدام او ازسوی دیوان‌عالی کشور در نخستین روزهای اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲، روند رسیدگی به اتهام‌های او با برگزاری جلسه‌های متعدد دادرسی با حضور وکلای متهم در جریان بود؛ جلسه‌هایی علنی که با اعتراف‌های تکان‌دهنده شارمهد درباره جنایات ارتکابی‌اش همراه بود.

سیاهه جنایات

فضاسازی‌ دولت‌های غربی و عوامل و رسانه‌های ضدانقلاب درباره اجرای عدالت درباره سرکرده گروهک تروریستی «تندر» در شرایطی است که فهرست جنایات و اقدام‌های خرابکارانه او شامل سیاهه بلندبالایی است که در ادامه به بخشی از آنها اشاره می‌شود.

عمده‌ترین جنایات

۲۵ آبان‌ماه ۱۳۸۵

  • تلاش برای بمب‌گذاری در سد سیوند شیراز

۲۴ فروردین‌ماه ۱۳۸۷

  • بمب‌گذاری در حسینیه سیدالشهدا(ع) شیراز و شهادت ۱۴ نفر از شهروندان و زخمی شدن حدود ۳۰۰ نفر

۱۵اردیبهشت‌ماه ۱۳۸۷

  • ایجاد آتش‌سوزی در هتل جهان تهران

۳۰خردادماه ۱۳۸۸

  • انفجار در حرم امام‌ خمینی(ره)

فهرست اتهام‌های شارمهد

- افساد فی‌الارض از طریق هدایت و رهبری گروه تروریستی تندر

- طراحی و هدایت اقدام‌های تروریستی، بمب‌گذاری در حسینیه شیراز

- بمب‌گذاری در دهانه تونل سد سیوند در شیراز و برنامه‌ریزی و طراحی برای ترور مسئولان

- برنامه‌ریزی و ساخت بمب به‌منظور انفجار در کتابخانه و حوزه علمیه آیت‌الله گلپایگانی (ره) در قم

- انفجار در کفشداری حرم‌مطهر حضرت امام خمینی (ره)

- انفجار دکل صداوسیمای شیراز، انفجار بمب صوتی در پالایشگاه آبدانان ایلام، تحریق پالایشگاه شاهرود

- افشای اطلاعات طبقه‌بندی شده مختصات موشکی سپاه پاسداران

- ارتباط و همکاری با افسران اطلاعاتی دولت متخاصم آمریکا و رژیم صهیونیستی

- برنامه‌ریزی و طراحی به‌منظور انجام اقدام‌های تروریستی در شهرهای شیراز، گناوه، مریوان، رشت، قم و تهران

اعترافات شارمهد

سرکرده گروهک تروریستی تندر در شرایطی به دار مجازات آویخته شد که این گروهک از سال ۱۳۸۳ با هدایت جمشید شارمهد دست به اقدام‌های جنایت‌آمیز و تروریستی مختلفی علیه شهروندان و مسئولان ایرانی زده‌ است؛ جنایاتی که متهم در جریان برگزاری دادگاه‌های رسیدگی به اتهام‌هایش به بخشی از آنها اعتراف کرده‌است که در ادامه می‌خوانید:

- ما خجالت نمی‌کشیم کسی را بکشیم؛ مگر انفجار شیراز را انکار کردیم؟ ما ترور می‌کنیم؛ وحشت ایجاد می‌کنیم. (مصاحبه تلویزیونی در سال‌های پیش از دستگیری).

- حسینیه شیراز را منفجر کردیم چون سپاهی‌ها و بسیجی‌ها در آنجا تردد می‌کردند.

- یکی از برنامه‌های ما، بمب‌گذاری در سرویس حمل‌ونقل مسئولان و کارکنان اداری بسیج و سپاه در شهر شیراز بود.

- قصد داشتیم امام‌جمعه وقت شیراز را هنگام حضور در میان مردم، به‌دلیل برپایی مراسم نماز عید فطر با یک هواپیمای کنترلی ترور کنیم.

- با ۲ نفر از کسانی که سایت تلگرامی ارتش اسرائیل را مدیریت می‌کردند ارتباط داشتیم.

اشک تمساح برای یک جنایتکار

علاوه ‌بر دولت آلمان و برخی دولت‌های غربی و اروپایی، عوامل و رسانه‌های ضدانقلاب نیز در راستای «خون‌شویی» از جنایات جمشید شارمهد و گروهک تروریستی تحت هدایت او، یعنی «تندر» سنگ‌تمام گذاشتند و با نادیده انگاشتن فهرست بلندبالای جنایات و اقدام‌های تروریستی او و سیر طولانی رسیدگی به پرونده، کوشیدند او را «بی‌گناه» جلوه دهند؛ رویکردی مسبوق به سابقه که در ادامه به برخی نمونه‌های آن اشاره می‌شود.

- رضا پهلوی: از لحظه ربوده‌شدن در کشور ثالث تا لحظه قتل، شارمهد تحت شکنجه‌های مداوم بود و هرگز از حقوق اولیه انسانی و محاکمه‌ای عادلانه بهره‌مند نشد. دولت‌های آلمان و آمریکا از اهرم‌های فشار خود بر جمهوری‌اسلامی برای آزادی یا دست‌کم نجات جان وی استفاده نکردند.

- یورونیوز: هانا نویمان، رئیس هیأت ‌روابط با ایران در پارلمان‌: پس از اعدام جمشید شارمهد، وقت آن رسیده اتحادیه‌اروپا برای قرار دادن سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی اقدام جامعی انجام دهد.

- مسیح علی‌نژاد: محکوم کردن‌ها دیگر کافی نیست، زمان آن رسیده که دولت آلمان اقدام‌های واقعی انجام دهد. سفارت خود را در ایران ببندید و سپاه را به‌عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کنید.

- کامبیز حسینی، مجری ایران اینترنشنال: چرا آلمان از اعدام جمشید شارمهد جلوگیری نکرد؟

- بی. بی. سی فارسی: جمشید شارمهد، که سال‌ها در خارج از ایران به فعالیت‌های سیاسی - رسانه‌ای مشغول بود، اعدام شد.

- العربیه فارسی: جمشید شارمهد، فعال سیاسی ۶۹ ساله، روز یکشنبه ۷ آبان در زندان اعدام شد. او مدیریت یک رسانه مخالف حکومت ایران در لس‌آنجلس را برعهده داشته است.

- دویچه‌وله فارسی: در آلمان این بحث جاری است که علاوه‌بر اعتراض دیپلماتیک به ایران، چه اقدامات دیگری را می‌توان در رابطه با اعدام جمشید شارمهد به‌کار گرفت.

- حامد اسماعیلیون: حکومت انتقام شکست‌های خود را از مردم می‌گیرد. جنگ‌طلبی و انتقام‌شان تنها یک قربانی دارد؛ مردم ایران.

- صدای آمریکا: این رسانه وابسته به دولت آمریکا با پوشش گسترده اخبار برگزاری برخی تجمع‌های کم‌تعداد در شهرهای مختلف اروپا در حمایت از یک تروریست، برای «خون‌شویی» از جنایات شارمهد سنگ تمام گذاشت.

- کامبیز غفوری، کارشناس ایران‌اینترنشنال: اینکه چه اتفاقی برای شارمهد افتاده باشد، تغییری در اصل ماجرا نمی‌دهد. او گروگان جمهوری‌اسلامی بود و حکومت مسئول جان اوست.

- محمود امیری‌مقدم، فعال سیاسی ضدانقلاب: پرونده جمشید شارمهد از ابتدا با نقص‌های جدی مواجه بوده‌است.

- نازنین بنیادی: جمهوری‌اسلامی که برای در قدرت ماندن به انکار و فرافکنی دست می‌زند، تروریست و کودک‌کش است، نه جمشید شارمهد.

منبع: روزنامه همشهری