پس از حادثه آمستردام، ارتش اشغالگر «ممنوعیت سفر همه پرسنل ارتش به هلند را تا اطلاع ثانوی» اعلام کرد.

به گزارش همشهری آنلاین،‌ این دستور ارتش اشغالگر در حالی است که رسانه‌های عبری گزارش دادند که «بیش از ۲۷۰۰ اسرائیلی پس از خشونت‌های شبانه، پس از اقدامات تحریک آمیز صهیونیست‌ها و در پی آن حملات به اسرائیلی‌ها پس از یک مسابقه فوتبال در انتظار تخلیه از آمستردام، پایتخت هلند هستند».

ارتش رژیم صهیونیستی در عین حال اعلام کرد: «هیچ هیئتی از ارتش طبق دستورات سطح سیاسی به آمستردام نخواهد رفت.»

حمله ایران به اسرائیل از خاک عراق؟ | واکنش وزیر خارجه عراق

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از دفتر وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی: «گدعون ساعر» وزیر خارجه جدید اسرائیل پس از حوادث آمستردام، برای یک سفر دیپلماتیک فوری عازم هلند است.

این درگیری‌ها پس از آن رخ داد که هواداران مکابی تل‌آویو پس از شکست تیمشان در مسابقه در برابر آژاکس آمستردام، دست به اقدامات تحریک آمیز زدند و پرچم فلسطین را پاره کردند و آن را پایین آوردند و الفاظ توهین آمیز و ناپسند علیه فلسطینی‌ها به طور خاص، عرب‌ها به طور کلی سر دادند.

بر اساس آنچه اسکای نیوز عربی به نقل از رسانه‌های عبری گزارش داد «تماس با هفت صهیونیست در آمستردام هنوز قطع است» و برآوردها حاکی از آن است که تعداد اسرائیلی‌های زخمی شده‌ به ۲۰ تن افزایش یافته در حالی که پیشتر تعدادشان ۱۰ نفر اعلام شده بود.

پلیس آمستردام اعلام کرد که در پی ناآرامی‌های پس از بازی آژاکس و مکابی تل‌آویو، پنج مجروح به بیمارستان منتقل شدند.

پلیس با تایید اینکه «۶۲ نفر پس از اغتشاشات در پی مسابقه دستگیر شدند»، خاطرنشان کرد: «ما افرادی را پیدا کردیم که قبلاً مفقود شده بودند».

پلیس افزود: ما در حال بررسی گزارش‌های مربوط به گروگان‌گیری در پی ناآرامی‌های پس از بازی آژاکس و مکابی تل‌آویو هستیم.

پیشتر رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داده بود که «مقامات امنیتی هلند هنوز فرود هواپیمای نیروی هوایی اسرائیل در آمستردام را تایید نکرده‌اند و به همین دلیل هنوز هواپیمای امدادی اراضی اشغالی را ترک نکرده است».

همچنین خطوط هوایی «العال»رژیم صهیونیستی گفت: امروز ما تخلیه شهروندان خود را از آمستردام از طریق پروازهای برنامه ریزی شده آغاز خواهیم کرد و فردا پروازهای اضافی انجام خواهد شد.

این تحولات در حالی است که رسانه‌های عبری به نقل از مورخان اسرائیلی نوشتند: آنچه اتفاق افتاد حمله هلندی‌ها به «اسرائیل» بود و صحبت از حمله مسلمانان باید متوقف شود.

رسانه‌های صهیونیستی افزودند: هنوز اسرائیلی‌هایی در آمستردام هستند که در مکان‌های مختلف مخفی شده‌اند و از ترس آسیب دیدن می‌ترسند که آنجا را ترک کنند.

واکنش نخست‌وزیر هلند به حوادث آمستردام

نخست‌وزیر هلند امروز (جمعه) با اشاره به حوادث آمستردام گفت: «اجلاس سران اروپا تأثیر رویدادهای خاورمیانه بر دیگر نقاط جهان را مورد بحث قرار خواهد داد.»

پلیس هلند گفته که بیش از ۶۰ نفر در جریان خشونت پیرامون بازی فوتبال در آمستردام دستگیر شده‌اند. همچنین رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲ هواپیمای اضطراری را برای خروج شهروندان اسرائیلی به هلند اعزام می‌کند.

همچنین شهردار آمستردام امروز جمعه تایید کرد که امنیت در اماکن یهودی در این شهر تقویت خواهد شد.

به نقل از خبرگزاری فرانس ۲۴، «دیک شوف» نخست وزیر هلند امروز در اظهاراتی یکجانبه گفت که هدف قرار دادن شهروندان اسرائیلی در جریان بازی ۲ تیم فوتبال آژاکس و مکابی اسرائیل در آمستردام غیرقابل قبول است و تمامی عاملان این حملات هدف پیگرد قرار می‌گیرند.

وی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) با بیان اینکه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تماس است، نوشت: «من با انزجار اخبار آمستردام را دنبال کردم.»

دیک شوف افزود: «اجلاس سران اروپا تأثیر رویدادهای خاورمیانه بر دیگر نقاط جهان را مورد بحث قرار خواهد داد، همانطور که دیروز در آمستردام اتفاق افتاد.»

نتانیاهو امروز پس از زخمی شدن هواداران فوتبال رژیم صهیونیستی در خشونت آمستردام، دستور اعزام ۲ هواپیمای امدادی را به هلند صادر کرد.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی نگفت که چه چیزی منجر به این اقدامات علیه شهروندان اسرائیلی شد، اما رسانه هلندی AT۵ گزارش داد که پنج شنبه شب بین هواداران در یک مسابقه لیگ اروپا که شامل مکابی تل‌آویو و آژاکس بود، درگیری رخ داد.

در این گزارش همچنین آمده که چندین مورد درگیری از جمله اقدام برای تخریب در مرکز آمستردام گزارش شده است.

سفارت اسرائیل در آمریکا نیز اعلام کرد صدها نفر از حامیان تیم فوتبال مکابی در پی خروج از استادیوم در آمستردام هدف خشونت قرار گرفتند.

در واقع این درگیری‌ها پس از آن رخ داد که هواداران مکابی تل‌آویو پس از شکست تیم‌شان در مسابقه در برابر آژاکس آمستردام، دست به اقدامات تحریک آمیز زدند و پرچم فلسطین را پاره کردند و آن را پایین آوردند و الفاظ توهین آمیز و ناپسند علیه فلسطینی‌ها به طور خاص، عرب‌ها به طور کلی به کار بردند.