همشهری :عباس تقدسینژاد: مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بینالمللی شهر آفتاب: آن هنگام که بزرگترین ایستگاه متروی تهران در فضای نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب با هزینهای بالا طراحی و ساخته شد، همگی ظرفیتهای موجود آن را دیده شد و با تحسین آیندهنگری آنان، بهخود این مژده را دادند که امکان جابهجایی شهروندان و بازدیدکنندگان از نمایشگاه شهر آفتاب فراهم شد و دیگر نگرانی برای افزایش ترافیک جنوب تهران نیز وجود ندارد. امروز با نگاهی به این مجموعه ارزشمند، پیشبینی برای ورود حجم زیادی از وسایل نقلیه را هم میبینیم که چند هزار ماشین میتوانند پارک و از نمایشگاه بازدید کنند و این تنها ۲ویژگی و شاخص مهم برای شهر آفتاب است که این مجموعه را مهیا و بسیار مناسب در برگزاری رویدادهای نمایشگاهی بزرگ نشان میدهد بدون هرگونه نگرانی و با آرامش برنامهریزی لازم را برای نمایشگاههای بزرگی مانند کتاب، ساختمان، حملونقل، خودرو، صنایع، معادن و...ممکن سازد.
نقشآفرینی درست سرمایه ملی
اکنون با درنظر گرفتن شلوغی و ترافیک سنگین پایتخت، میتوان این نکته مهم را یادآور شد که دیدگاه کارشناسان و مدیران انجمنها و اتحادیههای صنفی و حتی مجریان نمایشگاهها مدتهاست بر این موضوع تأکید دارد که تمرکز برگزاری نمایشگاهها در تهران روی مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب یک اقدام منطقی، درست و عالمانه است تا نتیجههای مثبت آن را تمام شهروندان عزیز ببینند و از سوی دیگر این سرمایه ملی که در حقیقت با پول خود شهروندان و مردم طراحی و بنا نهاده شده، بتواند رسالت و مأموریت خود را در نقشآفرینی مؤثر و کارآمد به خوبی انجام دهد.
چرا شهرآفتاب نادیده گرفته میشود؟
در اینجا بدون ذکر نام نهاد یا فرد مسئول، به بیان چند پرسش بسنده میکنم و پاسخدادن به آنها را بهعهده تمام مردم و فرهیختگان جامعه میگذارم. اول اینکه ظرفیتی بزرگ مانند شهر آفتاب را تا چه زمان باید در برنامهریزیهای صنعت نمایشگاهی کشور نادیده گرفت؟ یا جایگاه شهر آفتاب در توسعه و کارآمدی و موفقیت صنعت نمایشگاهی کشور را تبیین کنید؟ و اینکه در تحقق اهداف راهبردی بازرگانی و تجارت، چرا ویژگیهای منحصر بهفرد و استثنایی جنوب پایتخت مانند وجود فرودگاه بینالمللی حضرت امامخمینی (ره)، شهرکهای صنعتی و منطقه اقتصادی ری و مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب برای رونق بیشتر اقتصاد کشور، در برنامهریزیها و طراحی رویدادهای مهم تجاری نادیده گرفته میشود؟