طراحی سایت برای هر کسب و کاری، یک قدم بزرگ رو به جلو محسوب می‌شود. وقتی برای کسب و کار خود یک سایت طراحی می‌کنید.

طراحی سایت برای هر کسب و کاری، یک قدم بزرگ رو به جلو محسوب می‌شود. وقتی برای کسب و کار خود یک سایت طراحی می‌کنید، در واقع سهمی از بازار پرسود فروش مجازی برای خود برداشته‌اید. این سهم به مرور و با افزایش تمایل مردم به آنلاین شاپینگ و خریدهای اینترنتی، سود بیشتر و بیشتری هم به شما خواهد رساند؛ البته اگر در رقابت با سیل رقبایی که به فروش مجازی روی آورده‌اند، شکست خورده نباشید.

در این مقاله، قصد داریم هزینه طراحی سایت با وردپرس در سال 1403 را به صورت دقیق برای شما موشکافی کنیم تا علاوه بر اطلاع از قیمت روز طراحی سایت، دلیل تفاوت قیمت مراکز مختلف و ریز هزینه‌های طراحی سایت را نیز بشناسیم. پس اگر فکر ورود به دنیای فروش مجازی، ذهن شما را هم قلقلک می‌دهد، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

چه مراکزی می‌توانند سایت را با بهترین کیفیت برای کسب و کارها طراحی کنند؟

با یک جستجوی ساده می‌توانید مراکز مختلفی را بیابید که کار طراحی سایت را برای شما انجام می‌دهند. یکی از بهترین مراکز برای انجام این کار، شرکت سم ویژن است. سم ویژن یکی از شرکت‌های حرفه‌ای طراحی سایت به کمک وردپرس است که بر اساس سلیقه و نظر شما، می‌تواند یک سایت منطبق بر نیازهای کسب و کارتان طراحی نماید. البته این پایان فعالیت سم ویژن نیست. گروه مشاوره سئو سم ویژن به شما کمک می‌کنند سایت خود را به موتور جستجوی گوگل معرفی کنید و اعتبار آن را آنقدر افزایش دهید که به یکی از نتایج برتر آن تبدیل شود. سئو به شما کمک می‌کند درآمد بسیار فوق‌العاده‌ای از گوگل دریافت کنید و خود را همسو با جریان فروش آنلاین، به سود بالایی برسانید.

بازه تقریبی قیمت طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟

اگر سری به چند آژانس دیجیتال مارکتینگ زده باشید، احتمالا با اعداد عجیب و متفاوتی روبه‌رو شده باشید. قیمت‌ها از حدود 6 میلیون تومان شروع می‌شوند و تا بیش از 30 تا 40 میلیون تومان هم می‌رسند. چنین اختلاف قیمتی برای یک درخواست مشخص، واقعا عجیب است! اما چرا این همه اختلاف بین کف و سقف قیمت طراحی سایت با وردپرس وجود دارد؟

در پاسخ، می‌توانیم موارد زیر را مطرح کنیم:

طراح سایت

صنف طراحان سایت از آن دسته اصنافی است که قیمت دستوری و مشخصی برای آن وجود ندارد. به همین دلیل، قیمتی که برای طراحی سایت به شما ارائه می‌شود تا حد زیادی به خود طراح بستگی دارد. معمولا طراحانی که مشتریان بیشتری دارند و به قول معروف، سرشان شلوغ‌تر است، قیمت بالاتری به شما می‌دهند زیرا حجم مراجعات به یک طراح نشان از کیفیت کار او دارد. این موضوع در مورد طراحانی که رزومه پر و پیمانی دارند و چندین سایت موفق و مشهور را طراحی کرده‌اند نیز صادق است. در واقع هزینه‌ای که شما برای این دسته از طراحان پرداخت می‌کنید، هزینه داشتن یک سایت تضمینی و باکیفیت ثابت شده خواهد بود.

البته در این میان طراحانی را نیز می‌توانیم پیدا کنیم که عملا در حال گران ‌فروشی هستند و چون بازار قیمت‌های بالا می‌دهد، این دسته از طراحان نیز قیمت‌های خود را افزایش می‌دهند. برای اینکه با طراحان وب گران‌ فروش کار نکنید، حتما رزومه طراح سایت خود را مورد بررسی قرار دهید.

نوع سفارش سایت

در طراحی یک سایت با وردپرس، قابلیت‌های زیادی برای اضافه شدن وجود دارد. به کمک وردپرس شما می‌توانید یک سایت فروشگاهی ساده با حداقل امکانات یا یک سایت بسیار پیشرفته با امکاناتی گسترده بسازید. به عنوان مثال، سایت‌های پیشرفته فروشگاهی قابلیت‌های بیشتری در صدور فاکتور و اتصال با سامانه‌های دیگر نظیر درگاه‌های متنوع پرداخت، سرویس‌های حسابداری، سامانه‌های ارسال پیامک و ... دارند. مسلما هر چقدر امکانات بیشتری را برای سفارش طراحی سایت اختصاصی خود درخواست کنید، هزینه بیشتری نیز باید پرداخت نمایید.

هزینه‌های جاری طراحی سایت

طراحی سایت با وردپرس از جهاتی شبیه به ساختن یک منزل مسکونی است. در ساخت خانه شما می‌توانید کیفیت متریال‌ها را تغییر دهید و هزینه‌ها را کم و زیاد کنید؛ مثلا سرامیک ضعیف استفاده کنید یا بتن بی‌کیفیتی به کار ببندید. طراحی سایت با وردپرس نیز به همین شکل است. شما برای طراحی سایت تعداد زیادی هزینه جانبی از جمله هزینه خرید دامنه، هاست، قالب و پلاگین‌ها را باید پرداخت کنید که هر یک از این هزینه‌ها خود می‌توانند عدد کم (و در نتیجه کیفیت کم) یا عدد زیاد (و در نتیجه کیفیت بالا) داشته باشند.

ریز هزینه‌ های طراحی سایت با وردپرس

تعرفه طراحی سایت با وردپرس به طور کلی به عوامل متعددی بستگی دارد. همانطور که گفتیم، بخشی از هزینه طراحی سایت مربوط به هزینه‌های جانبی مربوط به بخش‌های مختلف سایت است و بخش دیگر هزینه‌ها، دستمزد طراحی سایت می‌باشد. برای آن که خیالتان راحت باشد که مبلغ فضایی و بیش از حد زیادی را بابت دستمزد به طراح سایت نمی‌پردازید، می‌توانید فاکتور مربوط به طراحی سایت را از او بخواهید. بسته به اینکه چه امکاناتی روی سایت شما قرار می‌گیرد، موارد مختلفی می‌تواند در فاکتور وجود داشته باشد اما آنچه در ادامه لیست می‌کنیم به صورت قطعی در تمام فاکتورها وجود خواهد داشت:

هزینه دامنه

دامنه همان نامی است که شما برای سایت خودتان انتخاب می‌کنید. این نام، خودش دارای ریزه ‌کاری‌های مختلفی است که می‌توانید در مقاله راهنمای انتخاب نام دامنه برای سایت جزئیات بیشتری در مورد آن بدانید اما بخش مالی مربوط به دامنه، هزینه پسوند آن است. شما می‌توانید پسوندهای مختلفی از قبیل .ir، .com، .org و مواردی از این دست را انتخاب کنید که هر کدام هزینه مختص به خود را دارند؛ مثلا دامنه‌های .com از دامنه .ir قیمت بیشتری دارند. توجه داشته باشید اگر قصد تبلیغ در گوگل را برای سایت خود دارد به هیچ عنوان دامنه .ir خریداری نکنید. هم چنین برای مشاهده تعرفه گوگل ادز می توانید به سایت سم ویژن مراجعه کنید.

هزینه هاست

فضای هاست در واقع فضایی برای آپلود فایل‌های مربوط به سایت شماست. هاست‌ها دارای ویژگی‌هایی نظیر پهنای باند، سرعت و ... هستند که استفاده از انواع بهتر و سریع‌تر هاست به شما کمک می‌کند سرعت لود شدن سایت را افزایش بدهید و در نتیجه، ترافیک بیشتری را جذب کنید. با این وجود، برای یک سایت نوپا لزومی ندارد هزینه زیادی برای هاست اختصاص دهید.

هزینه قالب: از آنجا که رنگ‌ها در ساخت تجربه کاربری بسیار موثر هستند، در فضای وردپرس برخی از تم‌های رنگی مبنایی برای ساخت قالب‌های آماده به شمار می‌روند. قالب‌های آماده با پرداخت هزینه مشخصی، عملا تمام کدهای css سایت را در کمترین زمان روی سایت شما آماده و اجرا می‌کند.

هزینه پلاگین‌ها

پلاگین یا افزونه، یکی از قابلیت‌های وردپرس است که برای بهبود سرعت، افزایش امنیت و مدیریت ورودی سایت به کار گرفته می‌شود. استفاده از پلاگین‌ها نیز هزینه دارد که در فاکتور طراحی سایت باید نام پلاگین‌ها و مرجع خرید آن قید شود.

هزینه پشتیبانی: طراحان سایت باید حداقل یک سال بتوانند سایتی که ایجاد کرده‌اند را پشتیبانی کنند و ایرادات، باگ‌ها و مشکلات سایت را برطرف کنند. برخی طراحان به جای یک سال، مدت زمان طولانی‌تری نیز برای پشتیبانی در نظر می‌گیرند که این موضوع می‌تواند روی هزینه کلی سایت تاثیرگذار باشد.

دستمزد طراح

نهایتا و پس از درج تمامی هزینه‌های گفته شده، مابقی هزینه پیشنهادی طراح را دستمزد طراحی سایت تشکیل می‌دهد.