عباس محبی، بازیگر و هنرمند پیشکسوت رادیو و تلویزیون که نسل دهه ۶۰ با نقش‌های ماندگارش به ویژه در حوزه طنز خاطره‌های زیادی دارند بر این باور است که طرح «من شهردارم» به عنوان یک طرح کارآمد باید به صورت فراگیرتر و از درِ منازل شهروندان اجرا شود.

همشهری آنلاین: محبی می‌گوید: یکی از دغدغه‌های اصلی این روزها در جامعه احساس وظیفه نسبت به موضوعات شهر و بی‌تفاوت نبودن درباره طرح ها و برنامه‌های حوزه شهری است . به همین دلیل برای مشارکت بیشتر و بهتر مردم پیشنهاد می‌کنم طرح «من شهردارم» از درِ منازل شهروندان اجرا شود.

او ادامه می‌دهد: مراجعه حضوری به درِ منازل، آپارتمان‌ها و مجتمع‌های بزرگ باعث می‌شود تا در وهله اول، شهروندان بیشتر با ابعاد گوناگون این طرح آشنا شوند و در مرحله بعد میزان مشارکت هم افزایش پیدا کند.

این بازیگر پیشکسوت با تأکید بر این‌که همه اقشار جامعه باید خود را به نوعی در فعالیت‌ها و برنامه‌های حوزه شهری سهیم بدانند خاطرنشان می‌کند: از نظارت و دقت عمل در پاکیزگی یک پیاده‌رو در مقابل منازل شهروندان تا موضوعات کلانِ شهری می‌تواند بستر مشارکت مردم باشد و طرح «من شهردارم» توانسته تا حدود زیادی این فرصت را فراهم کند اما در ادامه کار باید به دنبال مشارکت بیشتر مردم در نظرسنجی‌ها و اعلام نقاط قوت و ضعف حوزه شهری باشد.

محبی درباره بازی مرحوم جمشید مشایخی در نقش یک پاکبان در سریال پیک سحر می‌گوید: من هم اعلام آمادگی می‌کنم که حاضرم لباس عزیزان پاکبان را بپوشم و در شهر با مردم درباره ضرورت مشارکت در برنامه‌های کاربردی حوزه شهری مثل «من شهردارم» گپ و گفت داشته باشم.

*طرح من شهردارم چیست؟

طرح «من شهردارم» که از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ در دوره ششم مدیریت شهری، با هدف تحقق مشارکت حقیقی شهروندان در اداره کلانشهر تهران به اجرا در آمده است، در اجلاس سال ۱۴۰۳ بریکس در مسکو، جایزه جهانی نوآوری را از آن خود کرد. در طرح «من شهردارم» که تا کنون دو دوره آن در پایتخت به اجرا در آمده است، در دوره نخست حدود ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان و در دوره دوم آن (سال ۱۴۰۲) یک میلیون و ۳۵۲ هزار و ۱۳۹ نفر از شهروندان تهرانی مشارکت و پروژه‌های منتخب خود را برای تخصیص بودجه و اجرا توسط شهرداری تهران انتخاب کردند، سومین دوره طرح «من شهردارم» نیز امسال با ارتقای کیفیت فرایندهای جذب مشارکت، به اجرا در آمده است؛

در این طرح، شهروندان تهرانی می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی manshahrdaram.shahrzaad.city نیاز عمرانی، خدمات شهری، فرهنگی، شهرسازی، حمل و نقل و ترافیک، ورزشی و اجتماعی محله و منطقه محل سکونت خودشان را به‌عنوان «پروژه درخواستی» ثبت کنند تا شهرداری تهران با اختصاص بودجه، آن پروژه را اجرا کند.