همشهری آنلاین - محمد امین توکلی زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران در این مراسم گفت: شهرداری اقداماتی مانند اکران های شهری و خرید و غنی سازی کتابخانه ها تا ۲۰۰ کتابخانه را انجام داده است. وقتی تقریظ های رهبر معظم انقلاب شروع شد به نوعی جهت دهی شکل گرفت و علاقمندان کتاب افزایش پیدا کردند.
وی افزود: رهبر انقلاب از کتاب خوان های قهار هستند و ما هرچه کتاب به ایشان پیشنهاد میدهیم می بینم که ایشان خواندهاند.
مهدی ابراهیم زاده نماینده دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری هم با حضور در این نشست گفت: توجه آقا به ادبیات یک نگاه تمدنی است و نسلها را میسازد. همانطور که در غرب هم می بینیم بسیاری از مسائل تمدنی و اجتماعی ابتدا در ادبیات دیده شد.
در ادامه این نشست نویسندگان خاطراتی از خود تعریف کردند . اصغر کاظمی در این زمینه گفت: مستند نگاری دفاع مقدس نیاز به تحقیق دارد و باید از اغراق و هیجان پرهیز کرد. راستی آزمایی در کار ما سخت است ولی باید وقت بگذاریم و انجام دهیم. ادبیات جنگی ما ناب است و نیاز به بزرگنمایی ندارد.
وجیهه سامانی، نویسنده کتاب آن مرد با باران می آیدهم گفت: اگر حمایت های رهبر از کتاب نبود همین مقدار رونق بازار نشر هم نبود. نقش سازمانهای فرهنگی در این چند سال کمرنگ شده و کتاب ها تا جایی که باید دیده نمی شود و خوانده نمیشود.
محمد رضا سرشار هم گفت: نویسنده نباید خودش را از جامعه جدا بداند. اگر نویسندهای دچار فقر میشود باید شغل دیگری داشته باشد یا جایی به عنوان کارمند استخدام شود یا به کار دیگری بپردازد.