شهردار منطقه ۸ در گفت‌وگو با خبرنگار همشهری درباره پروژه‌ها و برنامه‌های مهم منطقه توضیحاتی داد.

به گزارش همشهری آنلاین، فاطمه تنهایی با بیان اینکه تکمیل پروژه خیالستان یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان این منطقه است گفت: «پروژه گردشگری -تجاری خیالستان زندگی که روی بزرگراه امام علی و حد فاصل پل شهید حیدری و شهید فتاحی اجرا می‌شود، نیمه تمام مانده بود که طی آمد و شدی که به کمیسیون حمل و نقل شورای شهر داشتیم با همراهی آقای تشکری هاشمی و معاون فنی و عمرانی آن را شروع کردیم . در حال حاضر عرضه پل به وسعت ۶ هزار متر مربع به طول کامل ساخته شده است.»

تنهایی درباره کاربری این پروژه گفت: «۲ مجموعه ورزشی به مساحت ۴ هزار متر مربع و یک بازارچه فعال و زیبا ویژه بانوان سرپرست خانوار قرار است بر روی عرشه پل اضافه شود.»

او درباره مهم‌ترین پروژه‌های اجرا شده دوره مدیریت ششم در منطقه گفت: «چند پروژه نیمه تمام از مهر ۱۴۰۰ به منطقه ۸ واگذار شده بود . از جمله تصفیه خانه مسیل باختر با کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی و پارکینگ شهید مدنی با ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی که تکمیل این دو پروژه جزو مهم ترین دغدغه‌ها و مطالبات مردم بود.»

او ادامه داد: «خدا را شاکریم که هر دو پروژه سال ۱۴۰۱ تکمیل و در اختیار شهروندان قرار گرفت.»

فعالیت مددسرای بانوان

شهردار منطقه ۸ با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت شهری این است که هیچ بانویی شب در خیابان نماند گفت: در منطقه یک ساختمان آماده شده که بیش از ۱۲۰ تخت برای بانوانی دارد. در این ساختمان بانوانی که به هر نوعی در منزل خود دچار خشونت شده‌اند و از منزل خارج شده یا به شهرستان آمده و مکان مناسبی ندارند، استقرار خواهند یافت. این بانوان در ترمینال مستقر شده‌اند. برای مدیریت شهری این موضوع دغدغه‌مند است و مدنظر داریم که هیچ خانمی شب را بی‌پناه در شهر تهران سپری نکند، جز خانم‌های ویژه‌ای که شهرداری تهران برای آن‌ها مکان خاصی در نظر گرفته است. خانم‌هایی که به لحاظ موضوعات اعتیاد یا مسائل اخلاقی مشکلی ندارند، در این مدت در سرای بانوان پذیرفته شده‌اند. در حال حاضر، از این ۱۲۰ تخت، بیش از ۸۰ تخت به این بانوان اختصاص یافته است.

وی افزود : علاوه بر اسکان، یک پروسه توانمندسازی و تصمیم‌گیری برای این بانوان فراهم شده تا بتوانند به مرحله تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری برسند و با مددکاری خانواده‌هایشان همکاری کنند؛ به گونه‌ای که یا به خانواده‌هایشان بازگردند یا مسیر اشتغالی برای آن‌ها مهیا شود تا بتوانند به خودکفایی برسند و از ساختمان شهرداری خارج شوند. مهم‌ترین دغدغه مدیریت شهری این بوده که هیچ دختر یا بانویی شب را در شهر تهران سپری نکند. اگر در مناطق دیگر کسی خانمی را مشاهده کرد، می‌تواند با تماس با شماره ۱۳۷، گشت‌های حامی را مطلع کند تا آن‌ها را به ساختمان منطقه ۸ منتقل کنند و ان‌شاءالله بتوانیم اقدام لازم را انجام دهیم.»

منبع: همشهری آنلاین