به گزارش همشهری آنلاین، همچنین شاخص آلودگی هوا در ایستگاه منطقه ویژه اقتصادی پارس ۱ بیدخون استان بوشهر بر روی عدد ۱۹۱ قرار گرفت. نوع آلودگی ایجاد شده در این دو منطقه اقتصادی گاز so۲ است. امروزه یکی از آلاینده های اصلی هوا، گاز so۲ است که اثرات جبرانناپذیری بر محیطزیست دارد. این گاز در اتمسفر با بخار آب واکنش داده و اسیدسولفوریک تولید میکند و موجب ایجاد باران اسیدی می شود.
این در حالی است که به دلیل وزش باد در اغلب نقاط کشور، کمتر ایستگاه کنترل کیفیت هوا در وضعیت قرمز قرار گرفت. چنانکه شاخص آلودگی هوا در ایستگاه راور استان کرمان به عدد ۱۵۵ رسید. شاخص آلودگی هوا در ایستگاه شوشتر استان خوزستان نیز بر روی عدد ۱۵۱ قرار گرفت.
بدین ترتیب، شاخص آلودگی هوا در این مناطق بالا ناسالم برای تمام گروه های سنی است.
وضعیت نارنجی
در هفته های گذشته بسیاری از نقاط استان تهران به لحاظ آلودگی در وضعیت قرمز قرار گرفته بود، در حالی که در روز شنبه با بهبود نسبی هوا، در هیچ ایستگاه کنترل کیفیت هوا در این استان در وضعیت قرمز قرار نگرفت.
با این حال، برخی از نقاط استان تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت. بدین ترتیب، شاخص آلودگی هوا در ایستگاه شهرداری منطقه ۱۹ (۱۴۳ )، ایستگاه پیشوا ( ۱۰۸)، ایستگاه ورامین ( ۱۱۴ )، ایستگاه قرچک ( ۱۱۱ )، ایستگاه سلامت ( ۱۲۰ ) و ایستگاه میدان فتح ( ۱۲۳ ) بود.
همچنین شاخص آلودگی هوا در ایستگاه حمیدیه استان خوزستان (۱۲۰ )، ایستگاه هویزه خوزستان ( ۱۱۱ ) و ایستگاه پالایشگاه گاز ایلام (۱۱۰ ) بود.
هنگامی که شاخص آلودگی هوا بین ۱۰۱ الی ۱۵۰ باشد، وضعیت نارنجی برای آلودگی هوا در نظر گرفته می شود؛ یعنی میزان آلودگی هوا ناسالم برای گروه های حساس است.