استان‌های تهران، البرز و سیستان و بلوچستان بیشترین نیاز را برای ساخت مدارس جدید دارند، هم‌اکنون بیشتر کمبود فضای آموزشی مربوط به دوره ابتدایی است که در ۶ سال آینده تغییر می‌کند و بیشترین کمبود در دوره متوسطه خواهد بود.

به گزارش همشهری آنلاین،کمبود مدرسه در کلان‌شهرهایی مانند تهران شاید در نگاه اول دور از ذهن به‌نظر برسد، اما این مشکل به‌حدی جدی شده است که بسیاری از مدارس استان تهران مجبورند در دو شیفت فعالیت کنند.

این شرایط نه‌تنها مدارس را دوشیفته کرده، بلکه باعث افزایش چشمگیر جمعیت دانش‌آموزان در کلاس‌ها نیز شده است. دانش‌آموزان در چنین محیطی ناچارند پشت نیمکت‌های سه‌نفره بنشینند، که خود چالش‌های آموزشی و جسمی برای آن‌ها ایجاد می‌کند.

محمود امانی طهرانی، دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش، اخیراً با اشاره به این مشکل گفت: «ما به دانش‌آموزانی که در شیفت دوم تحصیل می‌کنند بدهکاریم، زیرا کیفیت یادگیری در نوبت بعدازظهر کاهش پیدا می‌کند.»

در همین حال، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، که از روزهای آغازین دولت خود بر عدالت آموزشی تأکید کرده و رفع کمبود مدارس را اولویت اصلی اعلام کرده بود، در دومین گفت‌وگوی خود با مردم اظهار داشت: «تصمیم داریم با مشارکت و همراهی مردم، تمامی مدارس مورد نیاز را ظرف یک سال احداث کنیم.»
وی در ادامه گفت: «وقتی رئیس دانشگاه بودم، با روحیه بسیجی و جهادی و همراهی مردم توانستم در کمتر از شش ماه بیش از 600 خانه بهداشت بسازم.»

منبع: تسنیم