به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان یک کانال تلگرامی با نام «پراکنده های یک روزنامه نگار» متنی درباره رهبر گروه تروریست تحریرالشام منتشر کرد و نوشت:
زلنسکی مناطق محروم، رساترین توصیفی که میتوان برای ریبرندینگ ابومحمد الجولانی استفاده کرد. کاراکتری که یک دهه قبل قبل پلنگی میپوشید، دستار بر سر میبست، محاسن بلندی داشت با سبیلهای بهشدت کوتاه که کاراکتر تیپیکال رهبران اسلامگرای جهادی اهلسنت محسوب میشد از بن لادَن و القاعده تا رهبران سیاهپوشِ داعش. حالا، اما محاسن مرتبتری دارد با سبیلیِ نه به کوتاهی سابق. کتانی میپوشد با شلوار کتان و پیراهن دو جیب با رنگ سبز زیتونی. رنگی که البته در چند سال اخیر به مزاح به سبزِ زلنسکی هم خوانده شده. جنگاور سابق القاعده و داعش و رهبر گروه تروریستی سابق جبههالنصره حالا با این میزانسن روبروی سیانان مینشیند. رسانه آمریکایی میداند وزارت خارجۀ کشورش هنوز جولانی و گروه تحت زعامتش را تروریست میداند.
اما روبروی او مینشیند برای شنیدن منویاتش از احترام به اقلیتها گرفته تا اتکا به مردم در حکومت بعدی سوریه؛ ارزشهایی کاملا دموکراتیک. جولانی در باطن قرار است راهبر نیات اخوانیستیِ ترکها باشد برای پیش بردن نیات اردوغان. غرب و امریکا در نگاه راهبردی با او همراه نیست، اما در نگاه پراگماتیستی و روی زمین میتواند تا اطلاع ثانوی از او بهره گیرد با مشغول کردن سوریه و ایران و حزبالله و بهم ریختن پروژۀ منطقهای ایران. پس «فعلا» میتواند ابزار مناسبی باشد برای پیشبرد پروژه. این وسط، اما یک اشکال کوچک هست. تنها رهبر فعال جهادیستیِ منطقه که «فعلا» قدرت دارد، قبلا تروریستِ اسلامگرایِ جهادیِ مخلِ جهانِ متمدن بوده که حتی وزارت خارجه ایالات متحده برای دستگیریاش جایزه هم تعیین کرده.
پس باید از پوستۀ قبلی بیرون بیاید تا بتواند در افکار عمومی و جهان رسانهای جهان متمدن پذیرفته شود. اینجاست که اکسیر زلنسکی به کار میآید تا مسِ جولانی را طلا کند برای غرب متمدن. زلنسکی مگر کیست؟ او دارد به نمایندگی از ناتو و غرب متمدن با نسخۀ دیگری از شرقیِ مهاجم و کلهشق و نفهم میجنگد. تصویر او در افکار عمومی و سیاست غرب، پاسدار و مرزبان جهان متمدن است.
پس «تا اطلاع ثانوی» او باید با «زلنسکی» اینهمانی شود تا پیرایههای سابق شرقی و تروریستیاش فرو بریزد. محاسن مرتب شده، کتانی بندی، شلوار و پیراهن کتانِ دو جیب با رنگ زیتونی و سبز زلنسکی و در نهایت دوربین سیانان که در جنگ اول و دوم خلیج فارس هم زاویۀ دید جهان متمدن بود در نهضتِ سرنگون کردن دیکتاتور شرقی دیگری بهنام صدام!