مدیر کل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران از اجرای برنامه‌های آموزشی در سطح محلات و مدارس و تولید محصولات آموزشی با توجه به نیاز مخاطب خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی امیری در رابطه با دبیرخانه متمرکز آموزش‌های شهروندی مطرح کرد: با توجه به این امر که شورای اسلامی شهر تهران ایجاد دبیرخانه آموزش شهروندی را بر شهرداری تهران تکلیف کرده، اداره کل آموزش‌های شهروندی از طرف کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به عنوان دبیرخانه آموزش‌های شهروندی تعیین شد و دستورالعمل تشکیل دبیرخانه متمرکز و هزینه‌کرد اعتبارات آموزش‌های شهروندی در شهرداری تهران تهیه شد.

او با تاکید بر اینکه پس از بررسی مباحث کارشناسی در حوزه‌های مختلف و ابلاغ شهردار تهران به کلیه واحدها؛ دبیرخانه را در اداره کل آموزش‌های شهروندی برگزار کردیم، گفت: جلسات را با واحدهای مختلف که موضوعات آموزشی را در شهرداری تهران به صورت ویژه پیگیری می‌کنند و ماموریت آموزشی در ساختار تشکیلاتی آن‌ها تعریف شده است از جمله سازمان مدیریت بحران، آتش‌نشانی، اداره کل محیط زیست، حمل و نقل و ترافیک و نظایر این‌ها را تشکیل دادیم.

امیری افزود: از جمله نتایج برگزاری جلسات، انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک با سازمان‌ها بوده است که در بحث دبیرخانگی اداره کل آموزش‌های شهروندی بتوانیم فعالیت‌های آموزشی را به صورت همگرا پیش ببریم. همچنین اولویت‌های آموزشی سازمان‌ها احصا شد و در شیوه‌نامه آموزش‌های شهروندی که در ابتدای سال به مناطق ۲۲ گانه ابلاغ شد، اولویت‌های سازمان‌ها مشخص شد تا دست‌اندرکاران در حوزه آموزش‌های شهروندی و در حوزه تخصصی بر موضوعات مدنظر و اولویت‌دار سازمان مربوطه متمرکز شوند.

او با اشاره به اینکه در سلسله برنامه‌های شهر آرمانی، تمام متولیان حوزه آموزش‌های شهروندی در شهر تهران و به ویژه شهرداری تهران را گرد هم آوردیم، بیان داشت: ضمن اینکه اقدامات گذشته را مرور کردیم، برنامه‌های آتی را نیز تبیین کردیم که بتوانیم با همکاری دست‌اندرکاران به صورت هم‌افزا فعالیت‌هایی را انجام دهیم.

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران تاکید کرد: دبیرخانه با حضور ۱۹ اداره کل از جمله اداره کل سلامت، زنان و خانواده، حمل‌ونقل عمومی، محیط زیست، برنامه و بودجه، امور مالی، سازمان مدیریت بحران، پسماند، آتش نشانی ... تشکیل شده است.

او با تاکید بر اینکه دبیرخانه‌های منطقه‌ای را نیز تشکیل دادیم که در سطح مناطق ۲۲ گانه باید به ریاست شهردار هر منطقه تشکیل شود، اظهار داشت: در حال حاضر در بسیاری از مناطق، اعضای دبیرخانه‌ها و احکام دبیرخانه‌ها صادر شده و در برخی از مناطق نیز جلسات تشکیل شده و مصوبات به اداره کل ارسال شده است تا همانند دبیرخانه مرکزی که تشکیل دادیم، در سطح منطقه تشکیل شود و این هم‌افزایی در سطح منطقه نیز صورت گیرد.

مهدی امیری با تاکید بر اینکه به صورت مستمر جلساتی را در قالب کارگروه‌های مختلف با نمایندگان سازمان‌ها تشکیل خواهیم داد تا برای سال آتی بتوانیم برنامه‌های منسجمی را در سطح شهر تهران اجرا کنیم که اثربخشی بیشتری داشته باشند، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های بسیار مهم این است که بتوانیم تعدادی پویش ویژه در سطح شهر تهران اکران کنیم.

او افزود: برنامه بعدی ما این است که بتوانیم برنامه‌های آموزشی را در سطح محلات و مدارس با هماهنگی بیشتری انجام دهیم. در کنار این امر تولید محصولات آموزشی نیز برای ما بسیار مهم است، در این خصوص با توجه به نیاز مخاطب تعدادی محصول آموزشی تولید خواهیم کرد. همچنین نقشی را که می‌توانیم در رسانه ملی و در مجموعه رسانه‌ها داشته باشیم نیز برای ما مهم است.

مدیرکل آموزش‌های شهروندی با اشاره به اینکه خط سیری را برای پویش‌ها با عنوان «بی تفاوت نباشیم» که شعار اصلی ما است در نظر گرفتیم. براساس شعار اصلی برای حوزه‌های محیط زیست، حمل و نقل و ترافیک و ... موضوع پیام آموزشی تعریف خواهد شد.

منبع: خبرگزاری شهر