کاوشگر خورشیدی پارکر در سال ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شد تا خورشید را از نزدیک ببیند. از آن زمان به بعد، مستقیماً از میان تاج خورشید عبور کرده است: جو بیرونی که در طی یک خورشید گرفتگی کامل قابل مشاهده است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس ، کاوشگر خورشیدی ناسا قصد دارد بیش از هر زمان دیگری به خورشید نزدیک شود.

کاوشگر خورشیدی «پارکر» در سال ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شد تا خورشید را از نزدیک ببیند. از آن زمان به بعد، مستقیماً از میان تاج خورشید عبور کرده است: جو بیرونی که در طی یک خورشید گرفتگی کامل قابل مشاهده است.

نقطه عطف بعدی اما حداکثر نزدیک شدن به خورشید است . پارکر قرار است روز سه شنبه از اتمسفر داغ خورشید عبور کند و از فاصله ۶ میلیون کیلومتری از سطح خورشید عبور کند .

جو وست لیک از ناسا می گوید: « در این لحظه، اگر خورشید و زمین در دو طرف یک زمین فوتبال قرار داشتند، پارکر در خط ۴ یارد قرار می گرفت .

رهبران ماموریت تنها چند روز پس از پرواز می‌دانند که پرواز چگونه انجام شده است، زیرا فضاپیما خارج از منطقه پوشش ارتباطات خواهد بود.

پارکر قصد دارد بیش از هفت برابر بیشتر از فضاپیمای قبلی به خورشید نزدیک شود و در نزدیکترین فاصله به سرعت ۶۹۰۰۰۰ کیلومتر در ساعت برسد.

این سریعترین فضاپیمایی است که تا به حال ساخته شده است، مجهز به سپر حرارتی است که می تواند دمای سوزان تا ۱۳۷۱ درجه سانتیگراد را تحمل کند.

حداقل تا شهریور به دور خورشید در این فاصله ادامه خواهد داشت. دانشمندان امیدوارند با کمک آن، بهتر درک کنند که چرا تاج صدها برابر گرمتر از سطح خورشید است و چه چیزی باد خورشیدی را به حرکت در می آورد ، جریانی مافوق صوت از ذرات باردار که دائماً از خورشید دور می شوند.

پرتوهای گرم شدن خورشید زندگی بر روی زمین را ممکن می کند. اما طوفان های خورشیدی قوی می توانند به طور موقت ارتباطات رادیویی را مختل کنند و برق را قطع کنند.

خورشید در حال حاضر در اوج چرخه ۱۱ ساله خود قرار دارد و باعث ایجاد شفق های رنگارنگ در مکان های غیرمنتظره می شود.
وست لیک می‌گوید: « این هم نزدیک‌ترین و هم دوستانه‌ترین همسایه ما است ، اما گاهی اوقات کمی بداخلاق می‌شود .»