به گزارش همشهری آنلاین، ساخت و نصب ستونهای سنگی لبه بام و ایوان (جانپناه)، اجرای عایق رطوبتی پشتبام، انجام تعمیرات و ساخت درو پنجرههای چوبی و مرمت نمای آجری از جمله عملیات مرمتی در این خانه تاریخی است. مرمت خانه تاریخی طوفان جهرم با اختصاص مبلغ بیش از ۹۵۰ میلیون تومان در دست اجراست.
خانه طوفان یکی از شناختهترین سازههای شهرستان جهرم است. جهرم بزرگترین و پرجمعیتترین شهر نیمه جنوبی فارس، دومین شهر بزرگ و سومین شهر پر جمعیت در این استان محسوب میشود. این خانه تاریخی دارای یک زیرزمین و یک طبقه شاهنشین است که راه دسترسی به آن پلکان سنگی دوطرفه به سبک هخامنشی با سنگهای بادبر صورت میگیرد و ایوان شاهنشین نیز بر روی چهارستون استوار شده است.
این خانه در سال ۱۳۸۷ طبق وصیتنامه مرحوم جلال طوفان به میراث فرهنگی فارس اهدا شد و در سال ۱۳۸۸ در فهرست آثار ملی با شماره ۲۶۶۴۹ به ثبت رسید؛ اما جلال طوفان که بود که نامش بر روی این سازه تاریخی قرار گرفته است؟
جلال طوفان سال ۱۲۹۷ در شهرستان جهرم به دنیا آمد. طوفان اولین دیپلمهای است که در سال ۱۳۱۴ به جهرم وارد شد و بنیانگذار آموزش نوین در این شهر است. آموزش و پرورش جهرم در حقیقت خود را وامدار او میداند. از نویسندگان و دانشمندان معاصر است و در زبان خارجه لیسانسه در سال ۱۳۳۱ شمسی امتیاز روزنامه طوفان جنوب را گرفت و ۳۵ شماره درجهرم نشر داد. طوفان، تالیفات متعددی دارد که اولین تالیف کتاب او به نام «شهرستان جهرم» است که در سال ۱۳۳۶ شمسی در شیراز به چاپ رسید. آخرین کتابش «کودتای ۲۸ مرداد» و «خانه بهدوشهای من» است. او مالک خانه تاریخی طوفان است و به همین دلیل، نامش بر سر در این سازه باقی مانده.