به گزارش خبرگزاری مهر، در نامه علی لاریجانی خطاب به روسای مجالس کشورهای عضو اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی آمده است: تداوم اقدامات زنجیرهای صهیونیستها در تجاوز و تعدی به حقوق فلسطینیان این جنایتکاران را چنان مغرور و سرمست ساخته و بر این باور باطل واداشته است که میتوانند روند یهودی سازی و اسرائیلی کردن بیت المقدس را شتاب بخشند.
در بیش از چهل سالی که از اشغال نخستین قبله و سومین حرم شریف مسلمانان سپری شده است، اسرائیل تلاش غیر قانونی و ضد انسانی و تجاوزکارانه خود را به کار بسته است تا هویت اسلامی - عربی این شهر را تغییر دهد و در این مسیر پیش از هر چیز به تغییر ترکیب جمعیتی آن همت گمارد، اما متاسفانه اینک در شرایطی به سر میبریم که به دلیل برخی اشتباهات برخلاف گذشته صهیونیستها دیگر ابائی از به زبان آوردن این سیاست خود ندارد، اگر در گذشته عملا به این کار مبادرت میکردند اما اینک ضمن تشدید اقدامات خود حتی شرط ادامه مذاکرات صلح پوشالی را پذیرش یهودی بودن اسرائیل از سوی مذاکره کنندگان فلسطینی قرار دادهاند.
درست در چنین شرایطی است که اقدامات این رژیم غاصب برای تغییر هویت این شهر مقدس چنان اوج می گیرد که میرود تا اقداماتی جدی برای تغییر وضعیت مسجد الاقصی به مرحله اجرا درآید.
پس از آنکه با تمسک به توهم وجود دارد معبد سلیمان در طبقات زیرین مسجد الاقصی مجموعهای دیگر در زیر آن بنا کردهاند که شبکه به هم پیوسته و گستردهای از تونلها را تشکیل میدهد، اینک دامنه مقدسات ادعایی آنان به جایی رسیده که تصمیم دارند در مرحله نخست مشارکت خود با مسلمانان در حرم مسجد الاقصی را بر مسلمانان تحمیل کنند تا راه را برای سیطره نهایی بر آن مکان مقدس فراهم نمایند.
این همان سیاستی است که شارون جلاد صبرا و شتیلا در سال 2000 با ورود خود به مسجد الاقصی پیگیری میکرد که منجر به انتفاضه مسجد الاقصی گردید و این همان سیاستی است که در جدا کردن دیوار براق و باب المغاربه و کلیسای قیامت اجرا نموده است.
عالیجنابان، گرچه مردم غیور فلسطین به ویژه اهالی قدس و ساکنان سرزمینهای اشغالی سال 1948، با نهایت استواری به دفاع از مقدسات مسلمانان پرداخته و تنها سرمایه ارزشمند یعنی جان خود را در این مسیر به درگاه الهی تقدیم نموده اند، اما دفاع از قدس و مسجد الاقصی یک وظیفه شرعی اسلامی برای عموم مسلمین است که بر عهده آنان می باشد.
بر این اساس و بنا به ضرورت از همه همکاران محترم تقاضا دارد اقدامات ارزشمند خویش در دفاع از این حرم قدسی را گسترش داده و در دفاع از مسجد الاقصی و سایر اماکن مقدس شهر قدس از هیچ تلاشی فروگذار ننمایند؛ زیرا در حال حاضر دفاع از این شهر مقدس بیش از هر زمان دیگری به مجموعهای از اقدامات هماهنگ و در ابعاد مختلف بین المللی، تبلیغاتی، اقتصادی و همچنین حمایت مالی در این روند البته با هماهنگی و همکاری مجالس کشورهای عضو با یکدیگر نیازمند است.
در این راستا مجلس شورای اسلامی ایران پیشنهاد می نماید کشورهای عضو در جلسه مشورتی 27 مهرماه 1388 در حاشیه اجلاس IPU در ژنو رایزنی و تبادل نظر نمایند.
امید است که به لطف خداوند و با مشارکت شما نمایندگان ملتهای اسلامی در این مهم بخشی از دین خود را نسبت به این حرم مقدس ادا کنیم.