شمعهای شناور را میتوانید به راحتی درست کنید.
آنچه نیاز دارید یک قالب مقاوم در برابر حرارت است که مانند قالب کیک یا ژله پهن و کوتاه باشد.
مقداری موم را با گرمای زیاد حرارت دهید و گهگاه آن را هم بزنید.
گلیسیرین را اضافه کرده، با قاشق چوبی هم بزنید.
دما را با حرارتسنج مخصوص شیرینی چک کنید و زمانی که به 180 درجه فارنهایت (82.22 درجه سانتیگراد) رسید، آن را خاموش کنید.
رنگ و مواد معطر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا زمان ریختن موم داخل قالب است. قالب را خیلی پر نکنید.
زمانی که موم سفتتر شد، با کمک وسیلهای میله مانند، فتیله را داخل آن قرار دهید. فتیله باید تا بالای شمع ادامه یابد.
بگذارید شمع سرد شود. سپس آن را از قالب درآورید.
فتیله را 1.5 سانتیمتر نگه داشنه، اضافه آن را ببرید.
حالا میتوانید شمع شناور را داخل ظرف کریستال قرار دهید.
برای زیبایی بیشتر و تزیین تعدادی گل تازه را به ظرف اضافه کنید.