دکتر حمیدرضا حقیقی، اظهار کرد: برخی چربی ها می توانند بر مغز اثر بگذارند و مانع از صدور فرمان چاقی شوند. از جمله این نوع چربی ها می توان به اسیدهای پالمتیک که در کره و پنیر موجود هستند، اشاره کرد.
وی افزود: به عبارت دیگر غذاهای چرب، اسیدهای چرب را به مغز می رسانند و به طور غیر مستقیم سبب مقاوم شدن بدن در مقابل انسولین و لپتین (هورمون مهار کننده اشتها) و دو هورمون مسئول کنترل وزن می شوند و به این ترتیب دیگر مغز برای توقف غذا خوردن فرمانی صادر نمی کند و فرد دچار چاقی می شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی غذا و سلامت، این متخصص تغذیه تصریح کرد: اسیدهای پالمتیک سبب افزایش اشتها و اسیدهای اولئیک که در روغن زیتون وجود دارند، سبب کاهش اشتها می شوند..[کشف عامل تنظیمکننده اشتها در بدن]