تیتر سه زیرسرویس
-
۶ سبزی عالی برای سلامت چشم
بینایی خوب موهبتی است که به مراقبت و تغذیه نیاز دارد، به خصوص با افزایش سن که بینایی ضعیف میشود مراقبت از آن نیز ضرورت بیشتری پیدا میکند. در حالی که از قدیم این ایده رایج بوده که هویج برای بهبود سلامت چشم مفید است، این گیاه تنها قهرمان داستان نیست.
-
این چای را قبل از خواب بخورید
فصل زمستان در صورتی که به سرماخوردگی شدید یا بیماریهای ویروسی مبتلا نشده باشید، نیاز به یک سم زدایی ساده دارد و چه چیزی بهتر از نوشیدن یک چای زنجبیل که لذت بخش و آرامش بخش است.
-
۵ شیرینی جذاب برای زمستان
زمانی که صحبت از استفاده از جایگزینهای قند سالم به جای شکر تصفیه شده برای شیرینیهای زمستانی میشود، برخی از مهمترین گزینهها برای شما شیرین کنندههای طبیعی هستند.
-
طرز تهیه کوفته ماهی جنوبی بدون بوی زهم
کوفته ماهی یا کوفته ماهی مومغ (ماهی ساردین)، یکی از غذاهای اصیلترین غذاهای جنوبی است که در استان هرمزگان و بوشهر تهیه میشود و حسابی هم طرفدار دارد.
-
هویج یا چغندر کدامیک سالم ترند؟
هویج و چغندر را میتوان به ستارههای دنیای سبزیجات تشبیه کرد، همه کاره و مملو از خواص و خوبیها. اما وقتی نوبت به انتخاب قهرمان نهایی سلامت می رسد، پاسخ آنقدر واضح نیست.
-
این رژیم برای هشتمین بار اول شد
رژیم مدیترانهای بر غذاهای کامل از جمله غلات کامل، میوهها، سبزیجات، آجیل، دانهها، غذاهای دریایی، حبوبات و روغن زیتون تمرکز دارد. این الگوی غذایی همچنین از خوردن مقادیر کمی لبنیات، از جمله پنیر و ماست، و همچنین ادویهها یا افزودنیهای تخمیری حمایت می کند.
-
طرز تهیه رسپی بلال پنیری در فر؛یک میان وعده مقوی و خوشمزه
بلال یک میان وعده مقوی و خوشمزه است که شما میتوانید آن را با پنیر پیتزا تهیه کنید و در فر بپزید و به عنوان یک میان وعده جذاب برای بچهها یا حتی برای پذیرایی از مهمانان سرو کنید.
-
طرز تهیه کاچی ساده برای ۴ نفر ؛ فوت و فن درست کردن کاچی سنتی | طبع کاچی چیست ؟
کاچی غذایی بود که برای کاهش درد در دوران قاعدگی خانم ها از زمان های قدیم توصیه می شده است؛ در ادامه، روش تهیه کاچی ساده با استفاده از آرد گندم را شرح خواهیم داد.
-
اگر این ویژگیها را دارید لب به برنج نزنید | طبع برنج سرد است یا گرم ؟ ؛ مهمترین علائم برنج های تاریخ مصرف گذشته
بهترین زمان مصرف برنج دو سال پس از شالیکوبی است. از نشانههای برنجهای تاریخ مصرف گذشته میتوان به تغییر رنگ به قهوهای، شکنندگی، کپکزدگی، کرمزدگی، رطوبت و تغییر طعم اشاره کرد.
-
دستورالعمل تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری
قلیه میگو بوشهری یکی از غذاهایی است که اگر یکبار طعمش را بچشید، برای همیشه طعم و عطرش را زیر زبان خود حس میکنید.