به گزارش خبرگزاری فرانسه دولت شانگهای، در آخرین مورد از اشکال در ایمنی غذایی در این کشور، دستور داده است تا این پرتقالهای مورد آزمایش قرار گیرند، چرا که مصرفکنندگان شکایت داشتند که پوست آنها پس از تماس پیدا کردن با این پرتقالها که در بازارهای محلی به فروش میرسد، به رنگ قرمز درمیآید.
یک مصرفکننده به یک روزنامه محلی گفت: "هنگامی که با دستمال کاغذی این پرتقالها را رنگ میکنید، دستمال قرمز میشود، و اگر پرتقالها را در دستتان نگهدارید، پوستتان قرمز میشود."
یک فروشنده که حاضر به افشای نامش نبود در یک بازار عمدهفروشی محصولات کشاورزی به این روزنامه گفت برخی از این پرتقالها با یک موم صنعتی سمی رنگ شدهاند تا "تازهتر به نظر برسند و با قیمت بالاتری فروخته شوند."
به گفته این روزنامه رنگهای صنعتی می تواند به حافظه و دستگاه ایمنی افراد آسیب برسانند و باعث مشکلات تنفسی شوند.
دولت چین تحت فشار فزایندهای از سوی شهروندانش و نیز کشورهای واردکننده محصولاتش مانند آمریکا و ژاپن قرار داشته است تا استانداردهای غذایی و داروییاش را بالا ببرد.
در رسوایی مربوط به آلودگی شیرهای خشک با ماده صنعتی ملامین- که برای بالاتر نشاندادن میزان پروتئین شیر به کار میرفت- در سال 2008 در چین دست کم شش کودک مردند و حدود 300000 کودک بیمار شدند.