همشهری آنلاین - شهره فرجی: هویج‌های براق شده را می‌توانید برای تزیین مرغ،‌ دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر به عنوان پیش غذا:

هویج پوست کنده: نیم کیلو

کره بدون نمک یا مارگارین: 3- 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

آب مرغ:‌ یک سوم پیمانه

شکر: یک قاشق غذاخوری سرپر

طرز تهیه

• هویج‌ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویج‌ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.

• کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج‌ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.

• روی هویج‌ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.

• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده،‌ درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.

• درب ظرف را برداشته، هویج‌ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.

• ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.

www.simplyrecipe.com

منبع: همشهری آنلاین