خلاصه این نتایج به شرح زیر است:
1- کافئین تاثیر مثبتی بر قدرت درک و نیروی حافظه دارد و به انسان توانایی میدهد تا کارهای پیچیده را به خوبی به انجام برساند.
2- بین مصرف کافئین و بروز بیماری پارکینسون رابطه عکس وجود دارد، به عبارتی دیگر، کافئین از احتمال بروز بیماری پارکینسون پیشگیری میکند.
3- مصرف مقدار متعادل کافئین، اختلالات شناختی در رابطه با افزایش سن و نیز بروز بیماری آلزایمر را کاهش میدهد.
4- کافئین با ایجاد تعادل در عملکرد مغز، از نقایص حرکتی و نیز زوال عقل پیشگیری میکند.
تحقیقات دیگر نشان داده است:
5- کافئین احساس خوب بودن، شادی، انرژی، هشیاری و اجتماعی بودن را در فرد تقویت میکند.
6- کافئین تحمل انجام حرکات ایروبیک را افزایش میدهد.
7- مصرف کافئین منجر به کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 میشود.[قهوه در برابر دیابت ]
8- قهوه دارای مقدار زیادی آنتیاکسیدان است. آمریکاییها 1,299 میلیگرم آنتیاکسیدان از 1.64 فنجان قهوه خود در روز دریافت میکنند.
نزدیکترین رقیب قهوه، چای است که دارای 294 میلیگرم آنتیاکسیدان است و پس از آن موز با 76 میلیگرم، لوبیای خشک با 72 میلیگرم و ذرت با 48 میلیگرم در ردیفهای بعدی جای دارند.
www.care2.com