تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۵:۵۲

همشهری آنلاین: اغلب افراد بیش از حدی که بدن‌‌های‌شان نیاز دارد، نمک (سدیم) دریافت می‌کنند. افزایش نمک دریافتی باعث می‌شود، آب در بدن تجمع پیدا کند، خطر فشار خون بالا و سایر مشکلات قلبی-عروقی افزایش یابد.

این توصیه‌ها به پایین آوردن میزان سدیم دریافتی‌ شما کمک می‌کند:

 

  • از مواد غذایی تازه به جای غذاهای آماده و بسته‌‌بندی‌شده استفاده کنید.
  • از غذاهای کم‌نمک استفاده کنید، یا غذاهایی که به آنها نمک استفاده شده است.
  • مواد غذایی پرنمک را دستور غذای‌تان حذف کنید یا با گزینه‌های نمک جایگزین کنید.
  • برای درست کردن سس برای خواباندن گوشت از پایه عصاره آناناس یا پرتقال استفاده کنید.
  • اگر از غذاهای منجمد استفاده می‌کنید، از غذاهایی استفاده کنید که میزان سدیم آنها 600 میلی‌گرم یا کمتر باشد.
  • چاشنی‌هایی را که نمک دارند، را به غذاهای‌تان نزنید.
  • پیش از استفاده از جایگزین‌های نمک (مانند نمک پتاسیم) با دکترتان مشورت کنید.

HealthDay