چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۵ - ۱۵:۰۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: نمکی که به غذاها افزوده می‌شود یا به طور طبیعی در بسیاری از غذاها یافت می‌شود می‌تواند در ایجاد فشار خون بالا یا سایر مشکلات قلبی- عروقی نقش داشته باشد.

  شما نباید بیش از 2400 میلی‌گرم در روز نمک مصرف کنید.

از غذاهایی که مقدار زیادی نمک دارند مانند چیپس‌ها، بیسکویت‌‌های کراکر ،خیار شور و زیتون شور پرهیز کنید. به جای آن از سبزیجات تازه، گوشت و غذاهای حاضری کم‌نمک برا ی کاهش مصرف نمک روزانه‌تان استفاده کنید.

 هنگام خریدن غذاهای آماده از فروشگاه  به میزان نمک آنها توجه داشته باشید و انواع کم‌نمک را انتخاب کنید.

 هنگامی که در خانه غذا درست می‌کنید حتی‌المقدور  نمک کمتری به آن بزنید و از چاشنی‌های بی‌نمک استفاده کنید. همچنین غذاهایی مانند برنج، پاستا و ماکارونی را در آب حاوی نمک نپزید.

کد خبر 4060

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز