تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۴

همشهری آنلاین: با توجه به هر فصل در چیدن میز غذا سلیقه خود را نشان دهید. انداختن یک رومیزی زیبا، انتخاب کارد، قاشق، چنگال و رنگ مناسب فصل کار چندان سختی نیست.

تغییر دکوراسیون را در هر فصل و با توجه به مناسبتی خاص انجام داده، در انتخاب رنگ‌ها دقت کنید.

 بهار

  • در فصل بهار از رنگ‌های ملایم صورتی، زرد و لیمویی استفاده کنید.
  • رومیزی گل‌بهی و ظرف‌های سفید غذا مناسب این فصل است.
  • سرویس قاشق و چنگال باید نقره‌ای یا روشن باشد.
  • یک سبد زیبا انتخاب کرده، آن را با لاله‌های رنگی و سبزه گندم پر کنید.
  • ظرف شیشه‌ای با دانه‌های ژله‌ای یا شکلات‌های رنگی مختلف به عنوان تزیین را فراموش نکنید.
  • از تخم‌مرغ‌های مصنوعی و تزیینی استفاده کنید و آن‌ها را با وصل کردن به گل‌ها مرکز توجه قرار دهید.


تابستان

  • ظروف چینی سفید، کار تزیین یک میز را برای فصل تابستان آسان می‌کنند.
  • از زیربشقابی‌های چاپی آماده استفاده کرده، سعی کنید رنگ‌ها مکمل یکدیگر باشند.
  • با یک گل‌آرایی ساده مانند قرار دادن گل ژربرا، مارگریت یا یک دسته گل‌های ریز زرد داخل یک گلدان بلور که برای هر مناسبتی ایده‌آل‌اند، گرمی تابستان را به گرمی غذای خود بیفزایید.
  • یک دسته گل وحشی زیبا را داخل یک گلدان سفید قرار دهید تا مرکز توجه قرار گیرد.


پاییز

  •  از کدو تنبل سفید (بله تعجب نکنید سفید) می‌توانید به عنوان گلدانی زیبا برای قرار دادن گل‌های لاله، رز، داوودی و شیپوری به رنگ‌های زرد، نارنجی و گل‌بهی استفاده کنید.
  • سبدی زیبا از سیب، خشکبار و میوه درخت کاج تمام توجه‌ها را متوجه خود خواهد کرد.
  • رومیزی را با شمع و سبد چوبی قیف‌مانند تزیین کنید تا زیبایی میز شما چند برابر شود.


زمستان

  • برای فصل زمستان سعی کنید رومیزی تیره‌تری انتخاب کنید.
  • انتخاب گل‌های سفید و قرمز و نیز برگ‌های همیشه سبز جلوه‌ای خاص خواهد داشت.
  • از یک شمع روشن استفاده کنید و دور آن را میوه کاج بچینید.
  • برای ایجاد جوی گرم‌تر، به جای لیوان‌های شیشه‌ای و قاشق و چنگال‌های نقره‌ای، از لیوان‌هایی با حاشیه طلایی و نیز سرویس کارد و چنگال طلایی استفاده کنید.
  • سعی کنید اولویت شما در انتخاب دکور میز، رنگ‌های قرمز تیره و قهوه‌ای باشد.

http://www.ehow.com

منبع: همشهری آنلاین