سیدرضا غلامی در گفتوگو با مهر افزود: 5 هزار بازرس بهصورت ویژه کار نظارت بر اماکن عمومی و مکانهای عرضه موادغذایی در ماه مبارک رمضان را بر عهده دارند.وی با تاکید بر تشدید نظارتهای بازرسان وزارت بهداشت در ماه رمضان، افزود: بازرسان بهداشتی در این ماه بیشتر بر مکانهایی نظارت دارند که موادغذایی ویژه ماه رمضان را عرضه میکنند.
به گفته غلامی، اماکنی مانند عرضهکنندگان آش و حلیم، زولبیا و بامیه و شیرینیهای سنتی بیشتر در معرض بازدید و نظارت بازرسان بهداشتی قرار دارد.وی ادامه داد: بیش از 3 هزار بازرس مستقر در مراکز بهداشتی و درمانی سراسر کشور و نیز بیش از یک هزار کارشناس در ستادهای شهرستانی، کار نظارت را برعهده دارند و قرار بر این است تا در این ماه 2 بار بر این مراکز نظارت داشته باشند.وی تاکید کرد: مردم درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عمومی، میتوانند با شماره تلفن 09678 تماس بگیرند تا موارد مطرح شده توسط بازرسان وزارت بهداشت پیگیری و دنبال شود.